Acasă Focus Agricol Gala Fermierilor Români din Moldova

Gala Fermierilor Români din Moldova

de L M

Agricultorii moldoveni cu cele mai bune rezultate înregistrate anul trecut vor fi premiați în cadrul Galei Fermierilor Români din Moldova, organizată de PRIAevents, miercuri, 12 mai 2021. La eveniment vor participa reprezentanții tuturor actorilor care activează pe piața de profil, de la producători, la bancheri și furnizori de inputuri. Și pentru că se vor reuni, online și on-site, participanții la eveniment vor discuta și despre cele mai importante probleme cu care se confruntă sectorul. Focus Agricol este partener media al evenimentului.

PRIAevents organizează Gala Fermierilor Români din Moldova, eveniment ce va avea loc online și on-site la Iași, pe 12 mai 2021, de la 10,30. „Vom aborda subiectele cele mai interesante pentru comunitatea acestora și vom reuni fermierii din întreaga parte a Moldovei, România”, se arată într-un comunicat de presă al PRIAevents.

Astfel, vor fi dezbateri la care vor participa fermieri, autorități și companii conexe, scopul declarat fiind de a găsi cele mai bune soluții care să răspundă nevoilor actuale, dar și oportunitățile ce apar în acest context. Evenimentul va crea prilejul de a pune fermierii în legătură cu finanțatorii și supermarketurile, astfel încât să fie identificate și soluțiile de colaborare. Acest eveniment va crea oportunitatea ca fermierii din România să afle modul în care își pot finanța activitatea sau investițiile prin fonduri nerambursabile sau diferite forme de creditare cu garanții de stat sau europene sau cum pot opta pentru produsele de leasing. De altfel, manifestarea este susținută de BRD și BRD Sogelease.

„Premiile recunosc și recompensează excelența, încurajează inovarea și creează un mediu de lucru care inspiră creativitatea, calitatea, seriozitatea și schimbul de bune practici. Apreciem, de asemenea, crearea locurilor de muncă, implicarea în comunitate, tinerii fermieri, femeile din agricultură”, precizează comunicatul.

Pria Gala Fermierior din Moldova este un eveniment major pentru agricultură și o sărbătoare a tot ceea ce este minunat în agricultura românească. PRIA Agriculture & Gala Fermierior din Moldova fac parte din seria conferințelor PRIAevents care aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei.

La ediția din acest an se vor reuni mii de participanți online și zeci de participanți onsite. Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Agriculture & Gala Fermierilor din Moldova pe: https://priaevents.ro/pria-agriculture-gala-fermierilor-romani-din-moldova/, iar înscrierea pentru participare se faci aici: https://priaevents.ro/inregistrare-conferinta-online-2021/.

din aceeasi categorie