Acasă OFF THE RECORD Re-incarcare.ro – Un serviciu ideal pentru cei care vor sa faca o reincarcare Telekom la orice ora!

Re-incarcare.ro – Un serviciu ideal pentru cei care vor sa faca o reincarcare Telekom la orice ora!

de Cos

Chiar daca abonamentele de telefonie mobila vin uneori cu oferte care ne fac cu ochiul, alegerea unei cartele PrePay este o optiune de luat in calcul. Nu doar ca vom sti cu precizie cat si cum cheltuim creditul sau minutele incluse, ci primim si o multitudine de bonusuri, chiar si la optiunile de cativa euro!

De la sute de minute in retele nationale sau chiar UE, pana la gratuitate in convorbirile desfasurate in aceeasi retea, sau zeci de Gb de date mobile, in prezent cartelele PrePay au oferte cu adevarat imbatabile. Poate ca singurul inconvenient tine de reincarcarea creditului in fiecare luna.

Insa, cu Re-incarcare.ro, acest lucru nu mai este o problema! Acum poti efectua oricand o reincarcare Telekom sau in alte retele, simplu si rapid, folosind Re-Incarcare.ro! De asemenea, pentru orice reincarcare in aceasta retea, primesti si bonusuri speciale, in functie de suma cu care alegi sa reincarci!

Poti reactualiza creditul unei cartele PrePay de oriunde din lume, inclusiv din alte tari, atat timp cat stii numarul de telefon pentru care efectuezi o reincarcare Telekom! Brandul Telekom (fostul Cosmote + Romtelecom) este, in prezent, unul dintre principalii jucatori pe piata de telefonie mobila din Romania, avand un record de peste 1 milion de numere portate numai in 2019!

Cum procedezi pentru a efectua simplu si rapid reincarcarea?

Imediat ce intri pe site-ul Re-incarcare.ro, vei observa pe prima pagina un formular, unde poti selecta direct operatorul, precum si pachetul de reincarcare, alaturi de suma pe care o incarci. Va trebui sa introduci si numarul pentru care efectuezi o reincarcare Telekom, precum si o adresa de e-mail valida.

Dupa introducerea acestor date, vei ajunge in partea a doua a procesului de reincarcare, unde trebuie sa introduci datele personale, precum si detaliile de plata. Imediat dupa acest pas, vei primi o confirmare pe e-mail, iar creditul tau va fi reincarcat!

In plus, aceasta metoda de reincarcare Telekom este foarte la indemana daca doresti sa incarci mai multe cartele, de la operatori diferiti, precum Vodafone sau Orange. Un alt avantaj al platformei Re-incarcare.ro este usurinta cu care poti parcurge toti pasii de mai sus, fara a necesita cunostinte tehnice!

Iata care sunt optiunile de reincarcare Telekom prezente pe site:

  • oferta de 6 euro credit, ce include 3000 de minute in retea, nelimitat SMS in retea, 125 de minute nationale si internationale catre fix sau SMS nationale, din care 50% minute sau SMS sunt si internationale pe mobil, 200 Mb trafic pe Internet;
  • oferta de 8 euro credit, ce include 3000 de minute in retea, nelimitat SMS in retea, 175 de minute nationale si internationale catre fix/mobil sau SMS-uri internationale, 400 Mb trafic pe Internet;
  • oferta de 10 euro credit, ce include 3000 de minute in retea, nelimitat SMS in retea, 200 de minute nationale si internationale catre fix/mobil sau SMS-uri internationale, 800 Mb trafic pe Internet;
  • oferta de 12 euro credit, ce include 3000 de minute in retea, nelimitat SMS in retea, 200 de minute nationale si internationale catre fix/mobil sau SMS-uri internationale, 1 Gb trafic pe Internet.

Alaturi de aceste optiuni, poti alege si o reincarcare Telekom directa cu sume de pana la 125 de euro per tranzactie, sau reincarcare Credit Pin, cu sume de pana la 200 de euro! Astfel, nu vei ramane niciodata fara credit atunci cand ai nevoie!

din aceeasi categorie