Acasă EconomieIndustrie Paravion a vândut de Black Friday pachete de vacanţă de 1 milion euro

Paravion a vândut de Black Friday pachete de vacanţă de 1 milion euro

de A

thailandaParavion, cea mai mare  agenție de turism online din România, a vândut între 18-20 noiembrie bilete de avion şi pachete de vacanţă în valoare de 992.220 de euro şi va continua campania de reduceri şi weekend-ul viitor, când estimează vânzări de peste 500.000 de euro. Cel mai scump pachet vândut de agenţie în primul weekend de campanie a fost în valoare de 3.000 de euro, pentru un sejur de zece zile, pentru două persoane, în Thailanda.

Compania şi-a propus astfel vânzări totale de 1,5 milioane euro la ediţia Black Friday de anul acesta.

Pentru weekend-ul viitor, agenţia se focusează pe reducerile la pachetele de vacanţă premium.

„Chiar dacă această sărbătoare a shopping-ului este sinonimă cu reducerile foarte consistente pentru majoritatea comercianţilor şi a clienţilor, în cazul Paravion am observat un interes crescut pentru destinaţii exotice, premium. În primul val de campanie am înregistrat mai bine de 50 de tranzacţii care au depăşit 1.000 de euro, iar cel mai scump pachet vândut a costat de 3.000 euro. Weekend-ul viitor ne vom concentra tot pe pachete premium, din ce în ce mai căutate în rândul clienţilor noştri”, a declarat Remus Vişan, director general al Paravion.

Conform datelor companiei, oferta Paravion din primul weekend Black Friday a atras aproape 1,4 milioane de căutări, în creştere cu peste 250% faţă de media zilnică obişnuită.

“Astfel, internauţii interesaţi de vacanţe au realizat 965 de căutări pe minut, echivalentul a 16 pe secundă pe platforma Paravion”, spun reprezentanţii companiei.

Afacerile Paravion au crescut cu peste 30% în primele nouă luni ale anului, faţă de perioada similară a lui 2015, la peste 40 milioane euro, aproape jumătate din vânzări fiind generate de turiştii cu vârste între 25 şi 34 de ani.

Vânzările raportate de agenţie în primele nouă luni reprezintă 93% din cifra de afaceri integrală realizată în 2015.

Paravion este cea mai mare agenţie de turism online din România, care operează pe mai multe pieţe din Europa de Est şi în Turcia, oferind servicii precum rezervări de bilete de avion, vacanţe, închirieri auto şi hotel. Website-ul beneficiază de un call center disponibil 24 de ore din 24, precum și de soluții de securitate dezvoltate de Zitec si PayU.

 

din aceeasi categorie