Acasă Stiri InterneGaze In the News. Energy

In the News. Energy

de M G

bec - efic energAgenția de presă News.ro deschide seria de evenimente ”In the News”, în care vor fi dezbătute teme de actualitate, din domenii diverse, prima manifestare fiind dedicată sectorului energetic. ”In the News. Energy” va avea loc pe 7 iunie, la Hotel Sheraton.

“Aceasta este prima conferință organizată de către News.ro și deschide seria unor evenimente pe teme de actualitate din diverse domenii, pe care redacția agenției de presă le propune factorilor de decizie din instituții și corporații, consultanților și avocaților, precum și publicului interesat să fie la curent cu evoluția evenimentelor din jurul nostru”, se arată într-un comunicat de presă.

La conferința ”In the News. Energy” vor lua parte ministrul Energiei, Victor Grigorescu, președintele Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), Niculae Havrileț, precum și directori și președinți ai principalilor jucători din domeniul energiei.

Ei vor dezbate teme precum strategia energetică a României (stadiul elaborării și foaia de parcurs, principii și complementaritate cu Uniunea Energetică Europeană), strategiile de dezvoltare ale companiilor din domeniul energetic, efectele legislației în vigoare asupra pieței de profil, prețul energiei, investiții în domeniu, liberalizarea pieței de energie, alternative la sursele convenționale, scăderea prețului petrolului și influența asupra companiilor, taxele pe carburanți și influența lor asupra vânzărilor, planuri de finanțare în industrie.

De asemenea, vorbitorii vor răspunde întrebărilor din partea audienței – peste 150 de reprezentanţi din rândul autorităților de rang înalt, reprezentanţi ai BVB, OPCOM, reprezentanţi ai organismelor de reglementare în domeniul energiei, gazului și petrolului, directori tehnici, de achiziţii şi de strategie şi dezvoltare, reprezentanţi din cadrul primăriilor, analişti, ONG-uri, cercetători, avocați, consultanți, investitori, bancheri.

News.ro a fost lansată în luna februarie a acestui an de către cei mai buni jurnaliști de agenție din România, cu misiunea de a deveni lider pe acest segment media. News.ro furnizează conținut de calitate, adaptat condițiilor actuale de piață, către clienți media, instituționali și corporate. Noua instituție media urmează, prin conținutul furnizat în timp real, principiile de bază ale unei agenții de presă: încredere, acuratețe, obiectivitate, exhaustivitate, rapiditate.

din aceeasi categorie