Acasă EconomieComunicatii & IT Electrica Furnizare caută servicii pentru distribuirea corespondenţei

Electrica Furnizare caută servicii pentru distribuirea corespondenţei

de A

energie-stilp 2Furnizorul de energie electrică Electrica Furnizare SA, filială a Electrica, vrea să cumpere prin licitaţie deschisă servicii poştale de distribuire a corespondenţei, a coletelor şi servicii de arhivare computerizată a documentelor rezultate după distribuirea preavizeor de deconectare, valoarea estimată fără TVA a contractului fiind între 47,4 milioane lei şi  99,5 milioane lei, potrivit Sistemului Electronic de Achiziţii Publice.

Ofertele de participare pot fi depuse până la 27 decembrie, iar deschiderea ofertelor va avea loc pe 20 ianuarie 2017.

Ofertanţii trebuie totodată să prezintea o listă a principalelor servicii prestate în ultimii trei ani, „cu indicarea valorilor, datelor şi a beneficiarilor publici sau privaţi”, din care să rezulte că a prestat servicii similare, a căror valoare cumulată a fost de minim 55,17 milioane lei fără TVA, la nivelul unui contract sau al mai multor contracte, „însoţită de certificate/documente emise sau contrasemnate de o entitate contractantă sau de către clientul beneficiar”.

Companiile interesate trebuie să depună o garanţie de participare de 1,1 milioane lei sau echivalentul în valută.

Electrica Furnizare SA este filială a Grupului Electrica, fiind cel mai important furnizor național de energie electrică, cu o cotă de piață de 22%.

Societatea Electrica Furnizare SA funcționează în forma actuală de organizare din anul 2011, când cele trei filiale de furnizare aparținând Grupului Electrica (Transilvania Nord, Transilvania Sud și Muntenia Nord) au fuzionat

Electrica, companie care deţine trei din cele opt distribuţii regionale de electricitate din România, a fost privatizată pe bursă în 2014. Statul mai deţine deţine, prin Ministerul Energiei, 48,8% din acţiunile companiei, fiind cel mai mare acţionar.

din aceeasi categorie