Acasă OFF THE RECORD Echipamentele HoReCa de mentinere la cald, obligatorii pentru satisfactia clientilor!

Echipamentele HoReCa de mentinere la cald, obligatorii pentru satisfactia clientilor!

de Cos

Unul dintre cele mai usoare moduri in care va puteti dezamagi clientii, fie ca detineti un fast-food, o benzinarie, un supermarket sau o alta unitate de alimentatie publica, este acela de a le oferi preparatele pe care le comanda la o temperatura necorespunzatoare – cu alte cuvinte, reci.

Avand in vedere ca vorbim despre produse mai putin pretentioase din punctul de vedere al calitatilor nutritive, aspectului sau chiar gustului, cum ar fi croissante, sandviciuri, cartofi prajiti sau felii de pizza, temperatura de servire capata o importanta cu atat mai mare. Daca si aceasta proprietate se pierde, este foarte probabil ca respectivul cumparator sa nu se mai intoarca vreodata in localul dumneavoastra.

In aceste conditii, aveti nevoie de echipamente HoReCa pentru mentinere la cald, care asigura pastrarea, pentru o perioada mai indelungata, a temperaturii optime de consum a preparatelor servite in unitatea dumneavoastra din industria ospitalitatii.

Un furnizor profesionist, cu o experienta indelungata si maximum de respect pentru clientii sai, asa cum este Fresco Expert, care sustine geniul in bucatariile profesionale din Romania inca din anul 1992, va pune la dispozitie numeroase astfel de produse. Acestea provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international, ceea ce le confera calitatea, fiabilitatea, durata indelungata de viata si, nu in ultimul rand, un consum relativ redus de energie electrica, raportat la randamentul lor.

Iata, in continuare, cateva exemple de astfel de echipamente HoReCa din oferta Fresco Expert, alaturi de pretul lor si principalele specificatii tehnice:

Sertar pentru incalzit chifle – pret 1.328 de lei (redus de la 1.744 de lei)

Echipamente HoReCa de mentinere a chiflelor de hot dog calde / Control facil al temperaturii si umiditatii / Usor de curatat / Temperatura de lucru: 80 de grade Celsius / Dimensiuni: 54,5x46x22 de centimetri / Greutate: 17 kilograme / Capacitate: GN 2/3;

Lampi cu infrarosu – pret 1.862 de lei

Cadrul din otel inoxidabil / Montare pe acoperis / kW electric: 3 becuri de 0,250 kW / Dimensiuni: 104x53x24 de centimetri / Greutate: 10 kilograme / Capacitate: 3 tavi GN 1/1;

Plan cald – pret 1.028 de lei

Dotat cu sticla tratata termic / kW electric: 0,500 kW / Temperatura de lucru: intre 0 si 90 de grade Celsius / Dimensiuni: 72,3x56x54 de centimetri / Greutate: 8,7 kilograme / Capacitate: GN 2/1;

Statie incalzita de expunere/transare – pret 2.720 de lei

Echipamente HoReCa (carvery station) cu sistem anti-stranut si 2 lampi cu halogen / kW electric: 1,3 kW / Temperatura de lucru: intre 30 si 90 de grade Celsius / Dimensiuni: 80x60x75 de centimetri / Greutate: 30 de kilograme / Capacitate: 2 tavi GN 1/1;

Dispozitiv electric de incalzire cartofi prajiti – pret 5.249 de lei

Echipamente HoReCa pentru incalzit cartofi prajiti / Se livreaza fara suport / Dimensiuni: 40x90x25 de centimetri / Greutate: 19 kilograme / kW electric: 1 kW / Capacitate: GN 1/1;

Dispozitiv de incalzire Tetra Pak – pret 1.123 de lei

Dimensiuni: 27,5x15x25 de centimetri / Greutate: 7,7 kilograme / kW electric: 1,05 kW / Temperatura de lucru: maximum 90 de grade Celsius / Capacitate: 3 ambalaje;

Carucior termic tip banquett – pret 4.728 de lei

Dimensiuni: 71,7×88,8×124,5 centimetri / Greutate: 60 de kilograme / kW electric: 1,7 kW / Temperatura de lucru: 0-70 de grade Celsius / Capacitate: 6 tavi GN 2/1.

din aceeasi categorie