Acasă OFF THE RECORD Alege dezinfectanti profesionali si micsoreaza decisiv riscul de contaminare in spatiile publice!

Alege dezinfectanti profesionali si micsoreaza decisiv riscul de contaminare in spatiile publice!

de Cos

Pandemia de Covid-19 a afectat cele mai multe aspecte sociale si profesionale, astfel incat preventia si protejarea au devenit prioritati atat in activitatile din plan personal, cat si in cele profesionale. Printre recomandarile oferite de Organizatia Mondiala a Sanatatii, dezinfectarea suprafetelor de contact este poate cea mai importanta pentru a ne proteja de acest virus.

Tocmai de aceea, majoritatea persoanelor folosesc mai multe tipuri de dezinfectanti profesionali pentru a se feri de contactul cu virusul. Este foarte important sa dezinfectezi frecvent mainile si obiectele personale pe care le folosesti foarte des (tastatura laptopului, smartphone-ul etc.), insa cu atat mai importanta este dezinfectarea suprafetelor de contact, in special in mediile cu trafic intens.

 

Chiar daca necesitatile de protejare impotriva acestui virus au dus la inchiderea foarte multor cladiri administrative si cu destinatie publica, inca exista numeroase spatii care pot prezenta un risc foarte mare de contaminare: birouri si medii de lucru foarte aglomerate, spatii comerciale, institutii de sanatate si multe altele.

 

Prin urmare, este important sa acordam atentia cuvenita produselor dedicate, precum cele din gama de dezinfectanti profesionali, pentru a crea un mediu sigur si curat pentru persoanele din locurile cu risc ridicat de contaminare.

Majoritatea cladirilor publice, precum scoli, spitale, spatii comerciale sau cladiri de birouri, necesita folosirea produselor de dezinfectare la o scara larga. De aceea, cea mai buna recomandare este sa intri pe www.dezinfectanti.ro, site-ul unui mare producator de dezinfectanti profesionali din Romania. Acolo vei descoperi o gama variata de produse concepute pentru a combate in mod eficient raspandirea coronavirusului, precum si a altor agenti patogeni.

 

Atunci cand alegi dezinfectanti profesionali, trebuie sa ai in vedere nu numai eficacitatea acestora impotriva virusului Covid-19 si a altor agenti patogeni, dar si modul de aplicare al substantei sau eventualele efecte negative pe care le-ar putea produce aceasta (deteriorarea suprafetelor, producerea vaporilor toxici etc). Astfel, alegerea unui produs garantat si de calitate superioara este decisiva pentru bunul mers al oricarei afaceri in contextul pandemiei si nu numai!

 

In plus, folosirea unor produse profesionale de dezinfectare este ideala atat pentru a preveni aparitia, cat si pentru a elimina cu totul agentii patogeni de pe suprafetele cu trafic intens (manere, clante, usi, blaturi de lucru, tejghele)! Astfel, riscul ca intreaga unitate sa fie inchisa din cauza infectarii unui angajat este mult diminuat.

 

Ce trebuie sa stii despre dezinfectantii profesionali?

Exista foarte multe tipuri de dezinfectant pe piata, insa nu toate produsele garanteaza eficienta impotriva virusului Covid-19. Cu toate acestea, gama de dezinfectanti profesionali disponibila pe Dezinfectanti.ro garanteaza efectul biocid. De asemenea, in cazul produselor profesionale de dezinfectare a mainilor si pielii, exista urmatoarele confirmari de specialitate:

 

– Activitate bactericida: SR EN 13727+A2 – 30 secunde

– Dezinfectia igienica a mainilor prin frecare: SR EN 1500 – 30 secunde (conditii de curatenie si murdarie);

– Activitate fungicida: SR EN 1650 – 30 secunde;

– Activitate fungicida: SR EN 13624 – 30 secunde;

– Activitate virucida: SR EN 14476: 2013+A2:2019 – 30 secunde (conditii de curatenie si murdarie).

 

Vei ramane cu siguranta placut surprins de eficienta rezultata in urma folosirii unor produse 100% sigure in medii precum spitale, clinici, cabinete, scoli, sali de cursuri etc. Produsele de dezinfectare 5K prezinta o eficacitate demonstrata si certificata in laboratoarele de specialitate din Europa.

din aceeasi categorie