Acasă OFF THE RECORD Vesti bune pentru soferi! Iata cea mai simpla modalitate de a obtine fisa medicala pentru permis auto

Vesti bune pentru soferi! Iata cea mai simpla modalitate de a obtine fisa medicala pentru permis auto

de Cos

In centrul medical Standard Med, soferii gasesc cel mai bun raport calitate-pret pentru o fisa medicala pentru permis auto. De asemenea, acestia beneficiaza de rapiditatea si eficienta maxima a serviciilor oferite.

In cazul in care te intereseaza fisa medicala pentru permis auto la cel mai bun pret, verifica serviciile puse la dispozitie de fisamedicala.info, unde gasesti cel mai mic pret pentru obtinerea unui astfel de certifcat. Pretul a fost redus, precum si durata de executie a controlului obligatoriu pentru obtinerea fisei. 

 

Cat dureaza sa obtii fisa medicala pentru permis auto?

Indiferent daca ai nevoie de fisa medicala pentru permis auto in vederea inscrierii la examenul auto sau pentru reinnoirea permisului de condus, va dura aproximativ o ora si cincisprezece minute pentru a obtine certificatul medical. Mai mult, in cazul in care durata de asteptare creste peste o ora si jumatate, jumatate din pretul platit iti va fi returnat.

Rapiditatea completarii tuturor documentelor necesare obtinerii fisei medicale, precum si eliberarea acestuia este unul dintre cele mai mari atuuri oferite de StandardMed. Toate documentele antemergatoare si finale necesare eliberarii sau preschimbarii permisului auto sunt oferite in aceeasi zi in care aplici pentru ele.

 

Care este pretul consultatiei?

Printre avantajele incluse in detaliile financiare ale acestui demers, se numara si urmatorul aspect – cei care se inscriu pentru fisa medicala permis auto de la Standard Med au parte de o reducere de 20 RON pentru orice consultatie medicala efectuata in cadrul clinicii.

 

Care sunt documentele solicitate?

  • Buletin / Carte de identitate;
  • Fisa de scolarizare (doar pentru cei care aplica sau pentru cei care inca nu au permisul de conducere);
  • Adeverinta de la medicul de familie* in care sa fie confirmat ca cel care aplica este apt pentru a conduce;
  • Scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si recomandarea daca solicitantul este apt pentru a conduce (in cazul bolnavilor de diabet);
  • Ochelari de vedere (daca e cazul).

* sau parafa din partea medicului de familie pe fisa pentru permisul auto la punctul B,  in cazul in care pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;

 

Care este programul de lucru?

In zilele de luni, marti si joi, analizele pentru fisa medicala pentru permisul auto pot fi desfasurate in intervalul orar 15.30 – 18.15. Aceleasi analize pot fi efectuate in zilele de miercuri si vineri, intre orele 9.00 si 11.15 (ultima programare). Retine ca Standard Med elibereaza fisa medicala pentru permis auto in aceeasi zi in care au fost efectuate si analizele medicale.

 

Care este urmatorul pas pentru cel care a obtinut fisa medicala pentru permis auto?

Atat pentru cei care urmeaza sa sustina examenul auto, cat si pentru cei interesati de preschimbarea permisului auto (indiferent daca acesta este expirat, deteriorat, daca posesorul si-a schimbat numele s.a.), pasii sunt aceeasi. In cadrul sectiei de Politie la care sunt inscrisi, trebuie sa fie depuse:

  • Cartea de identitate / Buletin;
  • Fisa medicala pentru permis auto;
  • Dovada ca au achitat taxa aferenta permisului auto (cei 68 RON se platesc la trezorerie, la posta sau la Politia Pipera);
  • Doar pentru cei care se inscriu pentru preschimbarea permisului auto: trebuie prezentat permisul auto anterior, in original.

Pentru mai multe intrebari legate de acest subiect sau corelate cu efectuarea altor tipuri de analize medicale, verifica site-ul www.fisamedicala.info unde vei gasi toate informatiile necesare.

din aceeasi categorie