Acasă Economie Termoenergetica a încărcat instalațiile pentru 80% din puncte termice din Capitală

Termoenergetica a încărcat instalațiile pentru 80% din puncte termice din Capitală

de A

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti a anunțat marți printr-un comunicat că a finalizat în aproximativ 80% din totalul punctelor, modulelor și centralelor termice (1027) încărcarea instalațiile pentru furnizarea căldurii. Pentru restul de 20 de procente, instalațiile nu s-au încărcat încă, deoarece asociațiile de proprietari au anunțat că momentan nu doresc furnizarea căldurii sau mai sunt în defășurare lucrări la rețeaua secundară.

În prezent, centralele de termoficare Vest Energo și Grivița nu funcționează și de aceea, până la realizarea echilibrului hidraulic al întregului sistem de termoficare, pot exista sincope în procesul de furnizare a agentului termic, se specifică în comunicatul transmis de compania municipală.

Asociațiile de proprietari trebuie să deschidă circuitul de încălzire din subsolurile blocurilor și este importantă şi realizarea aerisirii coloanelor, astfel încât agentul termic să parcurgă întrega instalație de încălzire. De asemenea, asociaţiile de proprietari au obligația de a se asigura că instalaţiile interioare proprii (de alimentare cu energie termică) sunt în stare de funcţionare şi că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor, inclusiv operațiunile de aerisire a caloriferelor din apartamente.

Termoenergetica precizează că după începerea probelor la cald, având în vedere evoluția în scădere a temperaturilor, compania a continuat furnizarea agentului termic pentru încălzire, cu precădere în timpul nopții.

 

din aceeasi categorie

Comentează

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.