Acasă Economie Sunerg Solar Italia intră oficial în România

Sunerg Solar Italia intră oficial în România

de A

Sunerg Solar Italia anunță intrarea sa oficială în România. Sunerg Solar, producătorul numărul unu din Italia de sisteme fotovoltaice și solare, anunta intrarea sa oficială pe piața din România, repezentată în exclusivitate de firma Solar Express.

Cu o experiență de 46 de ani în producția de panouri solare și 26 de ani de panouri fotovoltaice, Sunerg Solar este în prezent unul din jucătorii de top la nivel internațional în domeniul energiei solare.

”Panourile noastre fotovoltaice si solare produse în Italia și exportate în peste 40 de țări, sunt recunoscute pentru eficiența și durabilitatea lor. Fie că vorbim de panouri de tip HalfCut sau NType (tehnologie premium cu eficiență ridicată si garantie de până la 30 de ani) ne mândrim cu producția de panouri colorate sau transparente pentru proiecte exclusiviste. Nu există nicio provocare pe care să nu o putem susține în acest domeniu, indiferent de mărime și complexitate. Sistemele proiectate de noi, se diferențiază pe piața din România prin calitate, flexibilitate comerciala, prețuri competitive și garanție europeană”, a declarat Andrei Gaman, directorul general al Solar Express. 

Sunerg Solar dorește să își creeze în România o rețea de parteneri oficiali, oferind acestora oportunitatea de a obține exclusivitate locală pentru produsele Sunerg, a mai declarant Andrei Gaman, director general pentru Romania a producatorului italian. 

din aceeasi categorie