Acasă Stiri InterneGaze Ștefan Gadola, Energobit, la interviurile video FOCUS ENERGETIC

Ștefan Gadola, Energobit, la interviurile video FOCUS ENERGETIC

de M G

Ștefan GADOLA

Interviurile video ale publicației FOCUS ENERGETIC continuă mâine, joi, 21 ianuarie, de la ora 10.00, invitat “La o cafea cu Gabi Moroianu“ fiind domnul Ștefan Gadola, președinte – director general al companiei clujene Energobit.

Domnul Ștefan Gadola este de o viață în sectorul energetic: după ce a studiat la Liceul Industrial Energetic din Cluj, a plecat la Bucureşti pentru a urma cursurile Facultăţiide Energetică din cadrul Politehnicii. Este doctor în științe al aceleași facultăți încă din anul 1989. În 1979 primeşte repartiţia la RENEL Cluj, unde rămâne până în 1992. În aprilie 1990, înființează, împreună cu alți doi colegi, compania Energobit, companie ce dezvoltă proiecte energetice atât pe piața autohtonă, cât și în străinătate, furnizând soluții energetice inovative și durabile, perfect adaptate cerințelor clienților.

Vom transmite interviul cu domnul Ștefan Gadola pe site-ul publicației (www.focus-energetic.ro), precum și pe pagina de facebook a publicației. De asemenea, îl vom posta și pe “Pagina de energie” de pe facebook.

din aceeasi categorie