Acasă EconomieIndustrie Oficialii World Class spun că incidentul homofob nu le va afecta afacerile

Oficialii World Class spun că incidentul homofob nu le va afecta afacerile

de GM

bani-euroReprezentanţii centrului de wellness World Class spun că incidentul homofob în care au fost implicaţi recent nu le afecta afacerile. Mikael Fredholm, CEO World Class România, a declarat într-o conferinţă de presă că se aşteaptă ca în perioada următoare centrul să beneficieze de şi mai mulţi clienţi.

Un cuplu de homosexuali spun că fetiţa de patru ani pe care o cresc împreună ar fi fost abuzată verbal în vestiarul unui club de fitness din capitală, de către doi clienţi. Reprezentanţii companiei se declară şocaţi de cele întâmplate şi spun că nu sunt de acord sub nicio formă cu discriminarea, mai ales că mulţi dintre angajaţii lor sunt gay. Dar totodată se plâng că nu pot lua măsuri împotriva clienţilor agresivi până când nu se pronunţă autorităţile în acest caz.

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării analizează acum noi probe în dosarul homosexualilor care au reclamat că au fost discriminaţi într-un club de fitness din Capitală. Cuplul de gay şi-a dus fetiţa de 3 ani în vestiarul clubului, schimbându-i hainele de faţă cu bărbaţii prezenţi.

Avocaţii clubului au cerut expertiză tehnică pentru înregistrările video şi audio. Managerii clubului susţin că sunt victimele unei campanii media agresive şi că nu aşteptau să se ajungă aici.

World Classeste lider în industria wellness-ului autohton, oferă servicii de cinci stele pentru iubitorii de sport, în 14 ţări din Europa şi Orientul Mijlociu. Centrele World Class oferă acces în sălile de gym, aerobic, cycling şi relaxation area&SPA.

Conducerea clubului a impus o nouă regulă după scandalul creat şi după nenumăratele reclamaţii primite: copiii pot intra în vestiare doar cu părinţi de acelaşi gen cu cel al copilului. Părintele reclamant, Lestat Monroe, spune însă că I s-a transmis că poate schimba fetiţia la toaletă. “Ştiţi câţi oameni folosesc toaleta acolo!? 2.500 de membri!”, afirmă el.

Managerii clubului se apără şi susţin că măsura este una de bun simţ. “Această regulă a fost impusă ca urmare a faptului că am primit numeroase reclamaţii de la membrii clubului, care sunt nemulţumiţi că trebuie să se schimbe în vestiare în prezenţa unor copii”, a precizat Doru Trăilă, avocat Word Class.

Clubul a promis că în următoarea perioadă va construi camere separate pentru familii cu copii.

“Am venit cu ideea să oferim camere pentru familii, în cluburile noastre. Unde părinţii singuri, orice părinte pot merge cu copilul de acelaşi sex să-l schimbe. Săptămâna trecută s-a scris în presă că suntem o companie homofobă şi că discriminăm homosexualii. Sunt extrem de dezamăgit”, a spus Mikael Fredholm, CEO World Class România.

Procesul a fost amânat până pe 6 octombrie.

din aceeasi categorie