Acasă EconomieIndustrie Începe construcţia parcărilor pe autostrada Bucureşti – Ploieşti

Începe construcţia parcărilor pe autostrada Bucureşti – Ploieşti

de A

autostrada_pa_co_39491200CNADNR a semnat contractul privind proiectarea şi execuţia parcărilor de scurtă durată şi a spaţiilor de servicii pe autostrada Bucureşti – Ploieşti, contract în valoare de 35,07 milioane lei, fără TVA, plătit din bugetul de stat.

Contractul a fost atribuit asocierii SC Good Prod SRL – SC Axia SRL – Transproiect 2001 SRL (reprezentată, în calitate de lider al asocierii de SC Good Prod SRL), în urma finalizării procedurii de licitație deschisă.

Durata contractului este de şase de luni, din care din care 2 luni perioada de proiectare, 4 luni durata de execuţie şi o perioadă de garanţie a lucrărilor de 48 luni.

Finanțarea proiectului este asigurată din Bugetul de Stat, a anunţat  Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

“Obiectivul specific al contractului este proiectarea, execuţia şi remedierea oricăror defecţiuni în perioada de garanţie a următoarelor parcări şi spaţii de servicii din cadrul acestei autostrăzi, care la această dată sunt executate până la nivel de strat de forma din balast”, se arată în comunicatul CNADNR.

Parcările de scurtă durată (pe ambele sensuri) se vor afla la: km 28+400, km 42+600 şi km 50+400. Spaţiile pentru servicii tip S1 (stânga şi dreapta) se vor afla la km 57+000, în timp ce spaţiile pentru servicii tip S3, la km 17+000 dreapta şi km 20+100 stânga, informează CNADNR.

din aceeasi categorie