Acasă EconomieIndustrie Centre de consiliere profesională pe bani europeni

Centre de consiliere profesională pe bani europeni

de A

Cursuri-formare-profesionalaCompania RomActiv Business Consulting anunţă finalizarea a trei proiecte finanţate din fonduri europene, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, cu ajutorul cărora au fost create în total 15 centre de consiliere profesională și antreprenorială. În acest sens, compania organizează o conferinţă de presă pe 9 decembrie la Rin Grand Hotel București. Este vorba de proiectul „ProActiv – Program integrat de ocupare pe piața muncii din regiunile Nord Est, Sud Muntenia și București Ilfov”, proiectul RuralInterActiv ”Angajat sau antreprenor în mediul rural – Şansa ta te integrare pe piaţa muncii” şi „E șansa ta! – Program integrat de ocupare pe piața muncii din regiunile Nord Vest, Vest și Centru”.

Proiectul ProActiv a fost implementat în parteneriat cu Agențiile Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Iași, Bacău, Dâmbovița, Argeș și Ilfov și Profile Business Consulting SRL. ProActiv a avut ca obiectiv îmbunătățirea capacității de ocupare și de facilitare a accesului pe piața muncii şi în viaţa activă a persoanelor cu o situaţie dificilă pe piaţa muncii din 15 judeţe ale ţării. Prin proiectul ProActiv au fost create 4 centre de consiliere profesională și antreprenorială în Iași, Bacău, Târgoviște și București, au fost organizate 52 de cursuri de calificare, specializare și competențe, 12 seminarii interactive cu tema „Piața muncii între 2 viziuni – șomeri versus angajatori” și 12 târguri de locuri de muncă.

Proiectul RuralInterActiv a fost implementat în parteneriat cu Agențiile Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Bacău, Bihor, Dâmbovița, Ilfov și Mureș și Dyana Business Consulting SRL. RuralInterActiv a avut ca obiectiv îmbunătățirea capacității de ocupare și de facilitare a accesului pe piața muncii şi în viaţa activă a persoanelor din mediul rural cu o situaţie dificilă pe piaţa muncii din 28 judeţe ale ţării. Prin proiectul RuralInterActiv au fost create 7 centre de consiliere profesională și antreprenorială în București, Bacău, Târgoviște, Arad, Tîrgu Mureș, Cluj-Napoca și Oradea, au fost organizate 44 de cursuri de calificare, specializare și competențe, 14 seminarii interactive cu tema „Piața muncii între 2 viziuni – șomeri versus angajatori” și 14 târguri de locuri de muncă.

Proiectul E șansa ta! a fost implementat în parteneriat cu Agențiile Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Bihor, Mureș și Dyana Business Consulting SRL. ”Șansa ta” a avut ca obiectiv îmbunătățirea capacității de ocupare și de facilitare a accesului pe piața muncii şi în viaţa activă a persoanelor cu o situaţie dificilă pe piaţa muncii din 14 judeţe ale ţării. Prin proiectul ”Șansa ta” au fost create 4 centre de consiliere profesională și antreprenorială în Oradea, Cluj-Napoca, Arad și Tîrgu Mureș, au fost organizate 43 de cursuri de calificare, specializare și competențe, 12 seminarii interactive cu tema „Piața muncii între 2 viziuni – șomeri versus angajatori” și 12 târguri de locuri de muncă.

din aceeasi categorie