Acasă OFF THE RECORD Aparatele de aer conditionat multisplit, alegerea ideala pentru o locuinta mai mare!

Aparatele de aer conditionat multisplit, alegerea ideala pentru o locuinta mai mare!

de Cos

Se apropie vara si, odata cu ea, temperaturile caniculare specifice sezonului cald din Romania. Anotimpul estival e foarte placut atunci cand esti in concediu ori te relaxezi la strand sau in padure. Numai ca nu este posibil sa fii permanent in vacanta.

Dimpotriva, e nevoie sa muncesti inclusiv in zilele in care temperaturile ating 35-40 de grade, iar termometrul nu coboara nici macar noaptea sub valoarea de 20 grade. In aceste conditii, munca devine extrem de dificila, mai ales daca faci parte dintre numeroasele persoane care, odata cu pandemia, au inceput sa isi desfasoare activitatea preponderent de acasa. Apoi, chiar si somnul poate deveni un chin, din cauza caldurii.

Datorita progreselor permanente ale tehnologiei moderne, acum ai la indemana cea mai avansata solutie pentru a scapa de aceste probleme: poti sa iti cumperi un sistem de aer conditionat multisplit. El este ideal daca ai o locuinta mai mare si nu petreci intreaga zi in aceeasi camera. Folosindu-l, vei avea cate o unitate AC in fiecare incapere, toate fiind legate la o singura unitate exterioara, dar cu posibilitate de control individual.

Iata cateva dintre cele mai bune oferte pe care le poti gasi in magazinul online Vollmax.ro!

Aer conditionat multisplit de la LG

Aceste echipamente au mai multe caracteristici care asigura cel mai ridicat grad de confort in fiecare locuinta. Printre acestea se numara performantele de racire, eficienta energetica, functionarea silentioasa si filtrarea avansata a particulelor nocive. In plus, vei putea controla functiile aparatului de climatizare folosind laptopul, tableta sau telefonul, prin intermediul unei aplicatii mobile.

Poti cumpara o unitate interioara la preturi care pornesc de la 1 210 lei si pot sa creasca, in functie de dotari si performanta. O unitate externa are preturile cuprinse intre 4 118 lei si 17 363 de lei.

Aer conditionat multisplit de la Fujitsu

Unitatea interioara se remarca prin designul subtire si elegant. Eficienta energetica ridicata este realizata datorita unui schimbator de caldura performant, unui ventilator cu debit mare si unui agent frigorific de calitate. Este dotata inclusiv cu un senzor care detecteaza miscarile persoanelor dintr-o camera si reduce capacitatea atunci cand oamenii parasesc incaperea. Este disponibila la pretul de 1 885,44 de lei.

Unitatea externa Fujitsu 28 000 btu/h AOYG30LAT4 se incadreaza perfect intr-o locuinta spatioasa si utilizeaza tehnologia Inverter. Aceasta asigura economisirea energiei electrice, functionarea, dupa preferinta, la temperaturi ridicate sau scazute, regleaza nivelul de zgomot, ventilarea si dezumidificarea. Este disponibila la un pret de 14 750,76 de lei.

Aer conditionat multisplit Daikin

Sistemele Daikin se remarca prin instalarea facila, comparabil cu majoritatea sistemelor clasice, si prin intretinerea simpla. Ele folosesc tehnologie de ultima ora si agent de refrigerare cu impact scazut asupra mediului, reusind astfel sa creasca eficienta si durata perioadei de functionare, ceea ce le transforma intr-o investitie inteligenta pe termen lung.

Ai posibilitatea de a conecta pana la 5 unitati interioare in diferite incaperi, poti sa schimbi sau sa adaugi unitati interioare in orice moment, poti instala sistemul pe perete, pe acoperis sau pe terasa, in functie de preferinte, iar apoi vei putea controla temperatura fiecarei camere cu ajutorul telefonului.

Viziteaza magazinul online Vollmax.ro pentru a studia oferta completa! Cu siguranta, vei gasi un sistem de aer conditionat multisplit care iti va asigura confort maxim, in zilele fierbinti de vara!

din aceeasi categorie