Acasă OFF THE RECORD 7 criterii de care sa tii cont inainte sa alegi un dulap metalic de calitate!

7 criterii de care sa tii cont inainte sa alegi un dulap metalic de calitate!

de Cos

Alegerea unui dulap metalic de calitate nu trebuie facuta in necunostinta de cauza. Probabil ca iti doresti un obiect rezistent si durabil, dar in acelasi timp ergonomic, cu o forma adaptata la cerintele actuale de munca. Prin urmare, este important sa te asiguri ca ai la indemana toate informatiile necesare pentru a face o achizitie pe termen lung, in deplina cunostinta de cauza. Dulapul metalic trebuie sa prezinte o serie de caracteristici, indiferent care este scopul achizitionarii acestuia, precum:

  • Depozitatea sculelor si uneltelor;
  • Depozitatea medicamentelor si a substantelor periculoase;
  • Depozitarea obiectelor de curatenie;
  • Organizarea desenelor tehnice sau a planselor de lucru;
  • Arhivarea actelor, hartiilor, contractelor, documentelor importante etc.

Totodata, pe langa adaptarea la cerintele locului de munca, este important ca un dulap metalic pe care il achizitionezi sa respecte normele de siguranta impuse. Pentru a te asigura ca faci o investitie financiara de lunga durata, nu trebuie decat sa respecti urmatoarele indrumari:

  1. Fii atent la specificatiile tehnice ale produsului!

Fiecare piesa de mobilier are diferite caracteristici, astfel incat este important sa iti rezervi timp pentru a analiza ofertele prezente pe piata. Doar asa, poti fi sigur ca ai gasit ceea ce cautai si ca te vei putea bucura de acest dulap mult timp dupa ce l-ai achizitionat. Unul dintre factorii cei mai importanti este dimensiunea. Astfel, in functie de spatiul de care dispui, poti opta pentru modele ale caror dimensiuni variaza intre 500 x 450 x 1.000 de milimetri si 1.800 x 450 x 2.500 de milimetri.

Totodata, ai libertatea de a alege o culoare care se potriveste incaperii in care vei instala aceasta piesa de mobilier. Optiunile sunt multiple, avand la alegere intre gri antracit, alb, albastru, galben, gri si negru, portocaliu, rosu, verde sau metalizat.

  1. Opteaza pentru dulapuri cu o structura rezistenta!

Rezistenta unui dulap metalic garanteaza o investitie profitabila. Din acest motiv, ar trebui sa alegi piese realizate din tabla de otel profilata, cu grosimea de minimum 0,6 mm.

  1. Verifica starea de livrare a acestuia (asamblat/neasamblat)

Asamblarea poate fi foarte dificila, mai ales daca nu detii experienta necesara. Din acest motiv, este indicat sa apelezi la furnizori care livreaza dulapul deja asamblat, precum OfficeClass.ro, pentru a te bucura de garantia unui produs stabil si compact.

  1. Alege un model cu sistem de inchidere eficient!

Alt aspect de care trebuie sa tii cont este sistemul de inchidere al dulapului, care trebuie sa fie cat mai practic si mai eficient cu putinta. Astfel, iti vei putea depozita in siguranta ustensilele, actele importante si instrumentele de lucru. Cele mai populare modele detin un sistem de inchidere sus-jos, care ingreuneaza orice operatiune de sustragere a bunurilor din interior.

  1. Asigura-te ca noua ta achizitie este adaptata la cerintele mediului de lucru

In anumite industrii de nisa, exista posibilitatea de a lucra cu varii substante periculoase, acizi sau baze, precum si vopseluri, diluanti sau alte substante chimice. Prin urmare, se recomanda achizitionarea unui dulap metalic ignifug termorezistent sau cu protectie anticoroziune, dupa caz.

  1. Opteaza pentru un model cu seif integrat

Pentru bunuri de valoare sau acte cu importanta deosebita, alege un model de dulap metalic cu seif. Indiferent ce vei depozita in acesta, ai siguranta ca nimeni nu va avea acces la lucrurile tale sau ale companiei.

  1. Comanda online!

Nu in ultimul rand, opteaza pentru o comanda online. Poti astfel compara diversele oferte din magazinele de profil si iti va fi mai usor sa faci aceasta achizitie. Spre exemplu, la OfficeClass.ro, poti intalni o gama diversa de dulapuri metalice, cu varii dimensiuni sau extra-caracteristici! Descopera modelul de care ai nevoie si nu ezita sa il comanzi online!

din aceeasi categorie