Acasă OFF THE RECORD 4 sfaturi de care trebuie sa tii cont, daca vrei sa cumperi costume medicale de calitate

4 sfaturi de care trebuie sa tii cont, daca vrei sa cumperi costume medicale de calitate

de Cos

Persoanele care lucreaza in cadrul unei institutii sanitare sunt nevoite sa poarte costume medicale, iar acest fapt nu mai reprezinta un secret pentru nimeni. Hainele medicale trebuie alese cu grija, deoarece vor fi purtate zilnic, asa ca este foarte important sa fie de calitate.

Costumele medicale sunt obligatorii din punct de vedere legal, fie ca vorbim despre medici, farmacisti sau chimisti, prin urmare este esential sa fie confortabile, dar si aspectuoase in acelasi timp. Acestea trebuie sa ramana impecabile pe intreaga durata a zilei pentru ca medicii sa afiseze profesionalism si seriozitate.

Daca trebuie sa cumperi costume medicale pentru tine sau pentru angajatii tai si nu stii ce sa alegi, tine cont de aceste sfaturi care iti vor fi de mare folos:

  1. Materialul trebuie sa fie confortabil

Aceste articole vestimentare vor fi purtate zilnic de catre angajatii unei institutii sanitare, asa ca este important sa fie confortabile. Trebuie sa iei neaparat in calcul calitatea costumelor medicale, pentru ca medicii sa se bucure de confort termic si de mobilitatea pe care acestea o asigura. Nu alege materiale ieftine, pentru ca se vor deteriora si decolora dupa doar cateva spalari.

 

  1. Marimea costumelor medicale trebuie sa fie potrivita

Nu te poti simti bine in hainele cu care esti imbracat, daca acestea te strang sau, din contra, sunt prea mari, asa ca este esential sa te asiguri ca vei cumpara costume medicale care sa se potriveasca fiecarui angajat in parte.

 

  1. Personalizarea costumelor medicale aduce un plus de eleganta

Atunci cand alegi costume medicale, este important sa arate bine, asa ca personalizarea lor este si ea importanta. Cu ajutorul tehnicii de broderie, serigrafie sau transfer termic, vei putea personaliza costumele medicale, atat cu sigla institutiei, dar si cu alte elemente vizuale, in functie de preferintele tale.

 

  1. Modelul costumelor medicale trebuie sa asigure confort

De asemenea, atunci cand alegi obiecte vestimentare pentru persoanele din domeniul sanitar, fii atent si la modelul acestora. Anumite costume medicale sunt mai practice decat altele, iar cel mai confortabil model este cel in V, deoarece ii ofera persoanei respective mai mult aer si spatiu.

Un rol important il au si buzunarele atunci cand vorbim despre costume medicale. Acestea le ofera medicilor beneficiul de a avea mereu la indemana un instrument de scris sau alte materiale utile pentru munca in cadrul unei institutii sanitare.

Magazinul online Kronos.ro, furnizor specializat in echipamente de protectie si haine de lucru, iti pune la dispozitie posibilitatea achizitionarii de costume medicale la cel mai bun raport calitate pret. Acestea sunt confectionate la comanda in propriul atelier de croitorie, iar in plus, pot fi personalizate in functie de cele mai pretentioase cerinte.

Firma are o experienta de 27 de ani in acest domeniu, iar costumele medicale sunt realizate la cele mai inalte standarde. Pe langa calitatea hainelor, si costurile sunt importante, asa ca preturile costumelor medicale sunt atractive, iar in cazul unei comenzi mai mari, exista posibilitatea negocierii bugetului de care dispui.

din aceeasi categorie