Acasă EconomieIndustrie Vulcan are o nouă conducere

Vulcan are o nouă conducere

de A

vulcan bucPetrişor Nicolae a fost numit director general al Vulcan Bucureşti, de către adminstratorul judiciar al companiei, Euro Insol, acesta înlocuindu-l în funcţie pe Remus Vulpescu, al cărui mandat a expirat.

Petrişor Nicolae rămâne în acelaşi timp şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al Prospecţiuni SA, controlată de omul de afaceri Ovidiu Tender. Tender se află în închisoare din vara anului trecut, unde are de executat o pedeapsă de 12 ani în dosarul Rafo.

Compania are în prezent 560 salariaţi. Vulcan Bucureşti, companie controlată de omul de afaceri Ovidiu Tender, a intrat în insolvenţă în mai 2013, administrator judiciar fiind firma Euro Insol, controlată de avocatul Remus Borza. Din 2003, Vulcan SA face parte din grupul Tender.

Cu peste 100 ani de tradiţie în industria românească, Uzina Vulcan din Bucureşti a livrat peste 25.000 de unităţi de pompare pentru extracţia ţiţeiului, în circa 25 ţări de pe 5 continente. De asemenea, Vulcan este şi producătorul cazanelor de abur industriale din marile termocentrale româneşti, inclusiv Turceni, Rovinari, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Oradea, Iaşi, Braşov, Constanţa.

din aceeasi categorie