Acasă EconomieComunicatii & IT Un nou secretar de stat la Ministerul Comunicațiilor

Un nou secretar de stat la Ministerul Comunicațiilor

de GM

Toma Câmpeanu a fost numit secretar de stat la Ministerul pentru Societatea Informaţională, potrivit unei decizii semnate de premierul Victor Ponta şi publicată în Monitorul Oficial.

Acesta a fost consilier personal al ministrului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Gabriel Sandu, între ianuarie-septembrie 2010. Câmpeanu a fost totodată şeful echipei eRomânia, responsabilă cu implementarea strategiei naţionale de informatizare şi modernizare a administraţiei publice şi a interacţiunilor sectorului public cu cetăţenii şi mediul de afaceri.

Noul secretar de stat a lucrat în sectorul privat de IT&C (la TotalSoft, SCOP, eSign România) dar şi în sectorul public, ca director general în Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, preşedinte al Agenţiei pentru Serviciile Societăţii Informaţionale şi al Societăţii Naţionale de Radiocomunicaţii.

De asemenea, prim-ministrul a semnat o decizie privind încetarea exercitării cu caracter temporar, prin detaşare, a funcţiei publice de secretar general în Ministerul Economiei de către Silvia Ileana Vişoiu.

din aceeasi categorie