Acasă EconomieBanci & Asigurari Sucursalele Banca Transilvania se transformă în destinațiile lui Moș Crăciun

Sucursalele Banca Transilvania se transformă în destinațiile lui Moș Crăciun

de GM

mos-craciunÎn perioada 15-20 decembrie, Banca Transilvania a pregătit o surpriză pentru copiii mici și mari: rând pe rând, în una din sucursalele BT Victoria, Bucur – Obor, Pantelimon, Militari, Unirii și Agenția Universitate din București, va veni Moș Crăciun, alături de Crăciuniță și de Elf. În fiecare zi, câte o locaţie dintre cele menţionate se transformă într-o destinație de poveste, unde copiii îl pot întâlni, lângă brad, chiar pe Moș Crăciun. Pentru fiecare copil care va veni la BT, este deja pregătit un cadou-surpriză.

„Anul acesta, poveștile devin realitate, magia transformând sediile BT în spații ale copilăriei, ale jocului şi ale poveștilor spuse lângă brad. În așteptarea Moșului, Elf și Crăciunița vor anima atmosfera cu jocuri de iarnă, dans și voie bună. Copiii vor avea ocazia să confecţioneze podoabe pentru bradul BT, în cadrul atelierelor de arts&crafts. Fiecare sucursală va găzdui, de asemenea, o zonă dedicată jocului și creativității. Tot la BT, copiii care doresc, vor fi pictați pe față sau pe mânuțe, de către Crăciuniţă. Cadourile oferite sunt din partea Băncii Transilvania și a partenerului său, Metropolitan Life”, se arată într-un comunicat.

Moș Crăciun va veni astfel, pe rând şi în zile diferite, în una dintre cele 5 sucursale BT Victoria, Bucur – Obor, Pantelimon, Militari, Unirii sau în agenția Universitate. În celelalte 5 destinaţii care fac parte din caravană, atunci când Moşul este într-un alt sediu BT, banca a pregătit o surpriză pentru copilași, aşa încât vor fi întampinaţi de o mascotă: Maimuțica, Leul, Dinozaurul, Caţelul Snoopy sau de Crăciunița.

Între 15 decembrie – 19 decembrie, orele 14:00-17:00, Moș Crăciun, Elf și Crăciunița vin în sucursala Victoria (15 decembrie), Bucur – Obor (16 decembrie), Pantelimon (17 decembrie), Militari (18 decembrie) şi agenția de la Universitate (19 decembrie). Între 13:00-17:00, mascotele BT, Metropolitan Life şi Crăciunița așteaptă copiii la măsuța creativă, în celelalte 5 sedii în care nu vine Mos Craciun în ziua respectivă.

Sâmbătă, 20 decembrie, între 9:30 – 12:30, Moș Crăciun, Elf și Crăciunița vin în sucursala Unirii. În același interval, mascotele BT, Metropolitan Life sau Crăciunița așteaptă copiii la măsuța creativă, în sucursalele Bucur – Obor, Pantelimon şi Militari.

din aceeasi categorie