Acasă Stiri InterneGaze Silvia Vlăsceanu la interviurile video FOCUS ENERGETIC

Silvia Vlăsceanu la interviurile video FOCUS ENERGETIC

de M G

Silvia VLĂSCEANU
foto: Ion Curelariu

Continuăm interviurile video, mâine, 22 mai, de la ora 11.00. Invitată “La o cafea cu Gabi Moroianu“ este doamna Silvia Vlăsceanu.

Unul dintre cei mai buni specialiști din domeniul energetic, Silvia Vlăsceanu este, din anul 2008, director executiv al Asociaţiei Companiilor de Utilităţi din Energie din România – ACUE. Anterior, a fost consilier parlamentar la Comisia de Industrii şi Servicii din Camera Deputaţilor şi inspector de concurenţă pe Energie la Consiliul Concurenţei. Este inginer energetician, dar și economist. Mai mult, este doctor în științe inginerești, teza dânsei de doctorat referindu-se la „Efectele concurenței pe piața energiei liberalizare“

Mâine, 22 mai, începând cu ora 11.00, vom transmite interviul cu doamna Vlăsceanu pe site-ul publicației (www.focus-energetic.ro), precum și pe pagina de facebook a publicației. De asemenea, îl vom posta și pe “Pagina de energie” de pe facebook.

Sperăm ca și acest interviu să se bucure de aprecierea privitorilor și așteptăm, în continuare, reacțiile dumneavostră! Cu aceeași rugăminte de a nu fi foarte critici, având în vedere că este abia al doilea interviu!

din aceeasi categorie