Acasă EconomieBanci & Asigurari Senatorul Anca Dragu la interviurile video FOCUS ENERGETIC

Senatorul Anca Dragu la interviurile video FOCUS ENERGETIC

de M G

Anca DRAGU

Toată această ”Lună a femeilor” este dedicată doamnelor cu expertiză deosebită în domeniul energiei – schimbărilor climatice.

Mâine, joi, 24 martie 2022, de la ora 10.00, invitată “La o cafea cu Gabi Moroianu“ este doamna Anca Dragu, președinte al Comisiei pentru drepturile omului, egalitate de șanse, culte şi minorităţi din Senatul României. Economist de formație, doamna Anca Dragu are un doctorat în economie și studii postuniversitare la Studii postuniversitare, universitatea Georgetown din Washington. După ce a lucrat la Banca Națională a României, la Fondul Monetar Internațional, la Comisia Europeană, doamna Dragu a fost ministru al Finanțelor, în perioada 2015 – 2017. În perioada 2019 – 2020 a fost director general adjunct și membru al Comitetului Director al unuia dintre cele mai mari grupuri energetice din țară, E.ON Romania. În perioada 2020 – 2021 a fost Președinte al Senatului României.

Vom transmite interviul cu doamna Anca Dragu pe site-ul publicației (www.focus-energetic.ro), precum și pe pagina de facebook a publicației. De asemenea, îl vom posta și pe “Pagina de energie” și ”Grupul de energie” de pe facebook.

din aceeasi categorie