Acasă EconomieBanci & Asigurari Refinanţare de la CEC Bank  

Refinanţare de la CEC Bank  

de GM

cec 2CEC Bank oferă credite de refinanţare în lei la o dobândă variabilă compusă din ROBOR la 6 luni plus 6,6 puncte procentuale, fără să perceapă comision de analiză dosar, oferta fiind valabilă până la data de 10 septembrie 2014, se arată într-un comunicat de presă.

În plus, cei care vor accesa un credit de refinanţare în această perioadă vor beneficia de o reducere a comisionului de administrare cu 50% şi de extinderea valorii maxime a creditului până la 75.000 de lei, în cazul creditului de refinanţare cu asigurare de viaţă şi şomaj inclusă.

“La accesarea creditului de refinanţare garantat cu ipotecă imobiliară, clienţii beneficiază de dobândă variabilă, compusă din ROBOR la 6 luni plus 2,75 puncte procentuale şi comisioane 0 de analiză dosar şi de administrare credit“, afirmă CEC Bank.

De exemplu, pentru un credit de refinanţare garantat cu ipotecă imobiliară în valoare de 100.000 lei, pe 30 de ani, cu dobânda variabilă pe întreaga durată de creditare (în prezent 5,68%) rata lunară va fi de 579,32 lei, iar valoarea totală plătibilă de 208.550,76 lei, DAE fiind de 5,83%, se subliniază în comunicat.

“În primele cinci luni ale anului 2014, CEC Bank a înregistrat o creştere cu 85% a vânzărilor de credite destinate persoanelor fizice, faţă de primele cinci luni ale anului 2013“, a declarat preşedintele CEC Bank, Radu Graţian Gheţea.

din aceeasi categorie