Acasă EconomieBanci & Asigurari Nuclearelectrica a depus încă 20 milioane lei la EximBank

Nuclearelectrica a depus încă 20 milioane lei la EximBank

de GM

cernavodaProducătorul de energie de stat Nuclearelectrica a constituit un nou depozit la termen, fără prelungire, la Eximbank, pentru suma de 20 milioane lei. Rata procentuală a dobânzii care se aplică depozitului este de 1,53% pe an. Scadenţa depozitului va fi la data de 9 februarie 2015.

La finele lunii trecute, Nuclearelectrica a mai un depozit la termen, fără prelungire, la Eximbank, pentru suma de 20 milioane lei. Rata procentuală a dobânzii care se aplică depozitului este de 1,5% pe an, iar scadenţa depozitului va fi la data de 21 ianuarie 2015.
De asemenea, în octombrie, compania a constituit la Eximbank Bucureşti un depozit la termen, fără prelungire, pentru suma de 60 de milioane de lei. Rata procentuală a dobânzii care se aplică depozitului este de 2% pe an, iar scadenţa depozitului va fi la data de 5 ianuarie 2015.

Nuclearelectrica estimează că va produce 10,54 milioane MWh de energie în acest an, în scădere cu 1,3% faţă de nivelul atins în 2013. Centrala nuclearelectrică de la Cernavodă funcţionează cu două reactoare, care acoperă anual aproape 30% din consumul de energie la nivel naţional.

din aceeasi categorie