Acasă Stiri InterneGaze Nou director general interimar la Romgaz: Aristotel Jude

Nou director general interimar la Romgaz: Aristotel Jude

de M G

Aristotel JUDE

Aristotel Marius Jude a fost numit de către Consiliul de Administrație al Societății Naționale de Gaze Naturale (SNGN) Romgaz SA în funcția de director general, cu un mandat provizoriu de 2 luni, ca urmare a demisiei din funcție a lui Daniel Corneliu Pena, fost director general adjunct cu mandat și cu atribuții de director general, începand cu data de 15 februarie, se arată într-un comunicat de presă.

Fostul director adjunct, Daniel Corneliu Pena, și-a exprimat dorința de a demisiona din toate funcțiile deținute în cadrul SNGN Romgaz și, ca urmare, administratorii companiei au supus la vot și aprobat numirea lui Aristotel Jude în funcția de director general, cu un mandat de 2 luni. Pentru a acupa funcția de director general, Aristotel Jude a renunțat la cea de președinte al Consiliului de Administrație (CA), rămânând doar membru al acestuia.

“Am acceptat această provocare din dorința de a asigura continuitatea în exercitarea managementului executiv al companiei şi pentru gestionarea eficientă a proiectelor imediate şi prioritare ale S.N.G.N. ROMGAZ S.A. Nutresc speranta că împreună cu o echipă unită, profesionistă voi reusi o gestionare eficientă a activităţii companiei în acest scurt mandat”, a declarat Aristotel Jude în comunicat.

Aristotel Jude a fost secretar de stat în cadrul Ministerului Energiei, responsabil de coordonarea activității ministerului în domeniul țițeiului și gazelor naturale. Are un Master of Business Administration (MBA), acordat de Conservatoire National Des Arts Et Metiers, Paris, Franța și competențe dovedite de-a lungul carierei profesionale în managementul întreprinderii, administrare societăți, consultanță în domeniul juridic. De-a lungul timpului a ocupat mai multe funcții de conducere în cadrul Romgaz: manager proiect, director de department, director de direcție, administrator.

din aceeasi categorie