Acasă Analize Mirela Dima, director în cadrul CEZ România, la interviurile video FOCUS ENERGETIC

Mirela Dima, director în cadrul CEZ România, la interviurile video FOCUS ENERGETIC

de M G

Mirela DIMA

Așa cum anunțam, interviurile video ale publicației FOCUS ENERGETIC sunt dedicate, în această Lună a Femeilor, doamnelor cu expertiză deosebită în domeniul energiei – schimbărilor climatice.

Mâine, miercuri, 30 martie 2022, de la ora 10.00, invitată “La o cafea cu Gabi Moroianu“ este doamna Mirela Dima, director Reglementare și Afaceri Corporatiste în cadrul CEZ România. Energetician de formație, absolventă a Universității Politehnica din București, doamna Mirela Dima are și un MBA în managementul afacerilor. După ce a lucrat 20 de ani în companii de stat, ultima fiind Electrica Muntenia Sud (unde a ocupat funcția de director comercial), doamna Dima a trecut la compania CEZ în România, mai întâi, timp de 8 ani, la CEZ Vânzare (unde a fost și director general), iar apoi, din anul 2016, la CEZ România.

Vom transmite interviul cu doamna Mirela Dima pe site-ul publicației (www.focus-energetic.ro), precum și pe pagina de facebook a publicației. De asemenea, îl vom posta și pe “Pagina de energie” și ”Grupul de energie” de pe facebook.

din aceeasi categorie