Acasă Stiri ExterneAfrica LA MULŢI ANI 2014!

LA MULŢI ANI 2014!

de GM

Tuturor cititorilor Focus-Energetic.ro le dorim un 2014 cu sănătate, bucurii, belşug, împliniri şi voie bună! De aceea, vă prezentăm câteva mesaje de Anul Nou, preluate de pe internet, mai inspirate, mai puţin inspirate, dar toate pline de umor!

„Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”

„Previziuni meteo de REVELION 2014: ploaie de pupici şi îmbrăţişări… te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. Un An Nou Fericit!”

Căţeluş cu părul creţ / Să ai jeep-ul în coteţ / Să ai vilă cu piscină / Pe Madonna ca vecină / O lopată pentru bani / La anul şi la mulţi ani!”

„Noul an să vă aducă belşug în casă,/ Bucate pe masă,/ Valută în cont,/ Un iaht în port,/ Motor pe autostradă/ Şi vecinii ca să vadă./ La mulţi ani!”

„Lovite-ar trenul fericirii/ Trăsni-te-ar fulgerul iubirii/ Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani!”

“Vă doresc de 2014 ori câte 12 luni de succes, 52 de săptămâni de realizari, 365 de zile reuşite, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute inspirate. La Mulţi Ani!”

„Aho, aho, e Anul nou,/ Şi găina-i fără ou,/ Şi cucoşu’ fără guşă,/ Dă-mi şi mie un leu, mătuşă!/ La Multi Ani, 2014!”

„Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este, noul an”

„Momentele speciale ale sfîrşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!”

„La mulţi ani cu sănătate,/ Domnul să vă dea de toate;/ Poate un strop de fericire,/ Poate unul de iubire,/ Poate unul de noroc,/ Poate toate la un loc!”

„Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus”.

„Ai grija ce îţi doreşti astăzi, pentru că am vorbit ca, în 2014, să ţi se împlinească toate dorinţele! Gândeşte-te repede la toate lucrurile bune pe care vrei să le primeşti în dar de Anul Nou!”

“Viaţa mea ar fi goală fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!”

“Un An Nou, cu certificat de garanţie. Ofertă valabilă doar în noaptea de 31 decembrie 2013 – 1 ianuarie 2014!”

Pluguşorul 2014

Anul Nou fie cu spor/ Şi pe card, şi-n dormitor!/ Că e criză sau marasm/ Cu cardul s-aveţi orgasm!/ Multiplu, când îl citiţi,/ Ori mici spasme, când plătiţi…/ Trăiţi bine, cu de toate,/ La mulţi ani şi sănătate!

Aho, aho, prieten bun,/ Care stai pe site acum,/ I-a opreşte-te din scris,/ Şi ascultă ce am de zis!/ N-am intrat să te stresez,/ Am intrat să îţi urez:

La Mulţi Ani şi fericire,/ Casa plină de iubire,/ Punga plină de mulţi bani,/ Să trăieşti şi la Mulţi Mulţi Ani!

Boc, Boc, Boc la uşa ta,/ Vreau să îţi urez ceva/ Îţi doresc să fii Năstase,/ Să ai minim patru case!/ Îţi urez să fii Videanu,/ Ca sa vinzi borduri tot anu’!

Să fii mai isteţ ca Geoană,/ Şi la bani peste Prigoană./ Să tot bei coniac cu ţoiu’,/ Ca nea Nicu Văcăroiu./ Ca Băsescu de bărbat,/ Ca să dormi cu Udrea-n pat!

Asta am avut de spus./ LA MULŢI ANI! Paharul sus!

din aceeasi categorie