Acasă Stiri ExterneAfrica Interviurile video FOCUS ENERGETIC

Interviurile video FOCUS ENERGETIC

de M G

Începând de mâine, de la ora 11.00, inaugurăm o nouă rubrică a publicației: interviurile video, “La o cafea cu Gabi Moroianu“.

Avem invitați de marcă din sectorul energetic sau din sectoare ce au influență asupra acestuia, care vor răspunde întrebărilor FOCUS ENERGETIC. Ne dorim ca interviurile, chiar dacă vor fi serioase, să fie purtate pe un ton cât mai lejer, ca “la o cafea”!

Sperăm ca aceste interviuri să fie cât mai apreciate de privitori și așteptăm reacțiile dumneavostră! Cu rugămintea de a nu fi foarte critici, să iertați stângăciile și greșelile involuntare (!), având în vedere că și noi suntem la început!

Mâine, 20 mai, începând cu ora 11.00, vom transmite primul interviu, pe site-ul publicației (www.focus-energetic.ro), precum și pe pagina de facebook a publicației. De asemenea, îl vom posta și pe “Pagina de energie” de pe facebook.

Primul invitat este domnul Ion Lungu, președintele Asociației Furnizorilor de Energie Electrică din România (AFEER), fost președinte al Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energetic (AFEER), ex-director general Electrica, în prezent director general CEZ Trade, dar care are și o carieră academică prestigioasă – în prezent profesor universitar.

din aceeasi categorie