Acasă Analize Forum economic regional la București

Forum economic regional la București

de GM

economieForbes România organizează, pe 23 și 24 septembrie, la București, Forbes CEE Forum – evenimentul economic regional al anului 2014, se arată într-un comunicat de presă.

Printre personalităţile care au confirmat participarea, până în prezent, se numără Nagy Márton István, director executiv în cadrul Băncii Centrale a Ungariei, Mihai Bogza, președintele Consiliului Investitorilor Străini, Ana Maria Mihăescu, şefa misiunii IFC în România, Anthony Hassiotis, CEO Bancpost România, Randolph Moorer, vicepreședinte Software, Central & Eastern Europe IBM, Thomas Osburg, director Europe Corporate Affairs – Intel Corp, editori și specialiști din rețeaua internațională Forbes (Bulgaria, Georgia, Grecia, Estonia, Letonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria și Orientul Mijlociu).

La aproape șase ani de la cea mai dură criză financiară cunoscută de istoria recentă a lumii, multe țări continuă să lupte pentru a face față perioadei dificile. Noile realități au dovedit necesitatea unor noi modele de creștere economică.

Cum fiecare economie, inclusiv cea românească, trebuie să își restabilească strategia proprie, se resimte necesitatea reașezării direcțiilor economice strategice pentru Europa Centrală și de Est, cu impact major asupra viitorului României și piețelor vecine din regiune.

”În acest context, pe 23 și 24 septembrie, în cadrul Forbes CEE Forum, jurnaliștii de top din rețeaua globală Forbes, alături de înalți oficiali, manageri și antreprenori de cel mai înalt nivel, se reunesc la București pentru a identifica pilonii pe care ar trebui să se bazeze fiecare strategie de creștere economică și problemele specifice pe care le ridică piețele emergente. Pe durata celor două zile, Forbes CEE Forum va dezbate subiecte de impact major pentru industriile-cheie din regiune: domeniul financiar-bancar, sectorul energetic, sistemul de sănătate, agricultură, construcții, real estate și infrastructură”, se mai arată în comunicat.

Forbes CEE Forum este organizat în parteneriat cu BMW Group România, Bursa de Valori Bucuresti, Bancpost și susținut de Camera de Comerț Româno – Olandeză (The Netherlands Romanian Chamber of Commerce, NRCC), Camera Franceză de Comerț și Industrie în România (Chambre Française de Commerce et d’Industrie en Roumanie, CCIFER) și Maastricht School of Management România (MSM), precum și de partenerii media Agerpres, Cariere, Focus Energetic, The Diplomat, Promenada.

Forbes România este ediția românească a celei mai vândute reviste de business-life din lume.

 

 

 

 

 

din aceeasi categorie