Acasă Stiri InterneGaze Focus Energetic și InvesTenergy premiate de inginerii ”electrici”

Focus Energetic și InvesTenergy premiate de inginerii ”electrici”

de M G

Asociația Inginerilor Energeticieni Și Electricieni (AIEE), organizație profesională, neguvernamentală, nonprofit și apolitică, și-a evidențiat voluntarii, în cadrul unei Gale în care au fost premiate și publicațiile Focus Ednergetic și InvesTenergy.

La Gala Voluntarilor AIEE 2023, care a avut loc chiar de Ziua Internațională a Voluntarilor (5 decembrie), asociația și Facultatea de Energetică i-au premiat pe cei 34 de voluntari ai AIEE, care au realizat, împreună, 8000 de ore de voluntariat în acest an.

”Tema stabilită de Națiunile Unite pentru 2023 este ”the power of collective action: if everyone did”. Cum, voluntarii AIEE au realizat 8.000 de ore, putem considera, deci, că un voluntar de-al nostru a fost activ în fiecare oră din an”, a spus Mircea Bițoiu, președintele AIEE.

În semn de apreciere pentru angajamentul și contribuția lor, toți voluntarii au fost premiați cu diplome de recunoaștere.

Premiul ”Voluntarul anului” i-a revenit Ralucăi Mistirian, studentă în anul IV la Facultatea de Energetică, specializarea Ingineria Sistemelor Electroenergetice, singurul membru al Asociației Inginerilor Energeticieni și Electricieni care este, încă, studentă.

Raluca MISTIRIAN

Raluca Mistirian este voluntar activ și, pe parcursul timpului, a participat la mai multe proiecte: a coordonat parteneriatele în cadrul evenimentului ”Zilele Carierei în Industria Energetică 2022”, a fost manager de proiect al evenimentului ”Zilele Carierei în Industria Energetică” din perioada 23-28 octombrie 2023, a participat la EUREL Field Trip.

”Ne mândrim cu toți cei implicați în succesul acestei Gale a Voluntarilor și transmitem felicitări călduroase tuturor celor care au contribuit la organizarea și desfășurarea unui astfel de eveniment impresionant”, a spus, la rândul său, Andreea Vlaicu, directorul executiv al AIEE.

La manifestare au fost prezenți și Diana Robescu, decanul Facultății de Energetică, și Mihnea Costoiu, rectorul Politehnicii bucureștene. ”Dragi voluntari, vă suntem recunoscători! Munca voastră este neprețuită! Felicitări și vă mulțumim!”, a spus Diana Robescu.

din aceeasi categorie