Acasă Economie ES doamna Ambasador Luminița Odobescu la interviurile video FOCUS ENERGETIC

ES doamna Ambasador Luminița Odobescu la interviurile video FOCUS ENERGETIC

de M G

Luminița ODOBESCU

Interviurile video ale publicației FOCUS ENERGETIC continuă mâine, miercuri, 1 decembrie, de la ora 09.00, invitată “La o cafea cu Gabi Moroianu“ fiind Excelența Sa Doamna Ambasador Luminița Teodora Odobescu.

Economist de formație, cu un doctorat în Relații Economice Internaționale încă din anul 2003, având grad diplomatic de Ambasador, doamna Luminița Odobescu a fost primul reprezentant al României pe probleme energetice la Bruxelles, pentru ca, din septembrie 2015, să devină Reprezentantul Permanent al României la Uniunea Europeană, adică ambasadorul României la UE. De ieri, doamna Luminiţa Odobescu a devenit consilier prezidenţial pe domeniul afaceri europene, după ce, pe 25 noiembrie, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire.

Vom transmite interviul cu ES doamna Ambasador Luminiţa Teodora Odobescu pe site-ul publicației (www.focus-energetic.ro), precum și pe pagina de facebook a publicației. De asemenea, îl vom posta și pe “Pagina de energie” de pe facebook.

Sperăm ca și acest interviu, pe care l-am luat cu ceva timp în urmă, să se bucure de aprecierea privitorilor și așteptăm, în continuare, reacțiile dumneavostră!

din aceeasi categorie