Acasă Economie Dana Dărăban, director executiv ACUE, la interviurile video FOCUS ENERGETIC

Dana Dărăban, director executiv ACUE, la interviurile video FOCUS ENERGETIC

de M G

Dana DĂRĂBAN

Continuăm seria interviurilor video ale publicației FOCUS ENERGETIC cu doamnele ce au o expertiză deosebită în domeniul energiei și al schimbărilor climatice.

Mâine, luni, 30 ianuarie 2022, de la ora 10.00, invitată “La o cafea cu Gabi Moroianu“ este doamna Daniela Raluca Dărăban, director executiv al Federaţiei Asociaţiilor Companiilor de Utilităţi din Energie (ACUE). Fost consilier al ministrului Economiei, Energiei și Finanțelor, Varujan Vosganian, fost director în cadrul Exxon România, absolventă a Facultății de Administrație Publică și Științe Politice din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, dar și al Oxford Cherwell College, Banbury din Oxfordshire (Anglia), doamna Dana Dărăban este una dintre ”vocile” cele mai importante din sectorul energetic.

Vom transmite interviul cu doamna Dana Dărăban pe site-ul publicației (www.focus-energetic.ro), precum și pe pagina de facebook a publicației. De asemenea, îl vom posta și pe “Pagina de energie” și ”Grupul de energie” de pe Facebook.

din aceeasi categorie