Acasă Analize Cristina Chiriac, președintele CONAF, la interviurile video FOCUS ENERGETIC

Cristina Chiriac, președintele CONAF, la interviurile video FOCUS ENERGETIC

de M G

Cristina CHIRIAC

Toată această lună, a Femeilor, am transmis interviuri cu doamne. Dacă, la începutul lunii, chiar pe 1 martie, am difizat interviul cu Elena Popescu, una dintre ”Doamnele Energeticii” românești, cu care am discutat despre provocările prin care trece sectorul energetic, 31 martie, ultima zi a Lunii Femeilor, o dedicăm celor ce utilizează energie. De aceea vom transmite interviul cu Cristina Chiriac, președintele Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF).

Mâine, 31 martie 2022, de la ora 11.00, vom transmite interviul cu doamna Cristina Chiriac. Economist de profesie, specializată în finanțe, bănci, burse de valori și asigurări, dar și evaluator, consultant și auditor financiar, practician în insolvență, mediator și arbitru internațional în mediere, doamna Cristina Chiriac a deținut și funcția de vicepreședinte al Autorității pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) în perioada 2009 – 2012. Din anul 2013, doamna Chiriac a devenit președinte al Asociației Naționale a Antreprenorilor din România, iar din 2018 – președinte al CONAF, singura confederație patronală al cărei obiectiv principal îl reprezintă susținerea și promovarea antreprenoriatului feminin.

Vom transmite interviul cu doamna Cristina Chiriac pe site-ul publicației (www.focus-energetic.ro), precum și pe pagina de facebook a publicației. De asemenea, îl vom posta și pe “Pagina de energie” și ”Grupul de energie” de pe facebook.

din aceeasi categorie