Acasă Stiri InterneCurs CO2 Armand Domuța, CEO Restart Energy, „La o cafea cu Gabi Moroianu”

Armand Domuța, CEO Restart Energy, „La o cafea cu Gabi Moroianu”

de Cos

Interviurile video ale publicației FOCUS ENERGETIC continuă, invitat “La o cafea cu Gabi Moroianu“ fiind domnul Armand Domunța, CEO al furnizorului de energie electrică și gaze naturale Restart Energy.

Împreună cu domnul Armand Domuța, unul dintre tinerii ”noului val” de manageri de top din sectorul energetic, dezbatem problemele legate de sectorul energetic românesc, cauzele ce au condus la actualele niveluri de prețuri din piață, dar și soluțiile pe care le propune.

 

din aceeasi categorie

Comentează

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comentarii

client restart septembrie 13, 2021 - 12:03 pm

dl. armand domuta sa invete mai intai de toate ce inseamna „forta majora” si cum se aplica legea in acest caz. Si dupa aia sa vina cu scuze si milogeli cum ca el respecta legea, ca el e pagubitul, ca el e singurul care scade preturile, etc.

Daca exista pe buna dreptate un caz de forta majora erau in cauza toti furnizorii, dar numai Restant Energy isi permite sa invoce o astfel de cauza si sa majoreze preturile FIXE. Ceilalti cum de pot sa isi respecte contractul unde e stipulat clar pret FIX?

Sa vedem ce zice ANRE, ANPC si alte institutii si apoi mai discutam.
Oricum am sa va platesc la pretul din contract si apoi contest fiecare factura majorata ilegal si sa vedem unde ajungem.

Răspunde
Cristian septembrie 16, 2021 - 10:27 am

Demisia urgent pentru escrocarea consumatorilor care au incheiat contract cu pret fix pe 12 luni

Răspunde