Acasă EconomieComunicatii & IT Afacerile Novensys au crescut cu 40%

Afacerile Novensys au crescut cu 40%

de GM

Novensys, integratorul de soluţii pentru managementul informaţiei, a raportat pentru 2011 o cifră de afaceri de 28 milioane euro, în creştere cu 40% comparativ cu anul anterior, se arată într-un comunicat de presă.

Segmentul de retail a înregistrat cea mai mare creştere a afacerii, în jur de 30%, urmată îndeaproape de cea de servicii profesionale. În acelaşi timp, proiecte de dimensiuni mari s-au înregistrat şi în industria utilităţilor (gaz, energie electrică, apă).

În acest an, portofoliul Novensys se va îmbogăţi cu alte soluţii inovative pentru industrii ca retailul şi serviciile profesionale, soluţii care completează funcţionalităţi de business utile clienţilor către orice fel de dispozitive mobile: terminale mobile industriale, smartphones.

Cu o experienţă de 15 ani în domeniu, compania este Gold Partner Oracle, Gold Partner Microsoft, IBM Advanced Business Partner, Platinum Partner PSION, Business Partner pentru furnizorii Motorola, Zebra, Datalogic, Printronix şi membru al Microsoft Dynamics President’s Club 2011.

Portofoliul Novensys reuneşte platforme software şi infrastructură hardware pentru Enterprise Resource Planning, Supply Chain Management, Customer Relationship Management, Business Intelligence şi Field Services.

din aceeasi categorie