Acasă Analize A VII-a ediție a Galelor FOCUS ENERGETIC ”Doamne în Energie”

A VII-a ediție a Galelor FOCUS ENERGETIC ”Doamne în Energie”

de M G

La Clubul Diplomatic a avut loc cea de-a VII-a ediție a Galelor FOCUS ENERGETIC ”Doamne în Energie”, un eveniment în cadrul căruia se evidenţiază aportul pe care doamnele îl aduc în dezvoltarea sectorului energetic românesc.

La manifestare au participat reprezentanți ai Guvernului, ai Parlamentului, ai ANRE, ai companiilor de stat și private, specialiști, analiști, ziariști etc.

Evenimentul a fost deschis de Duo Soul, doi tineri, dar extrem de talentați, violoniști: Rebeca Tănasie și Adrian Badea.

Oana OZMEN și Dan DRĂGAN

Primul premiu a fost acordat dnei deputat Oana Ozmen, secretar al Comisiei de Industrii și Servicii, ”pentru implicarea și eforturile în adoptarea unei legislații stabile și predictibile, care să asigure o eficiență energetică sustenabilă a economiei românești”. Premiul a fost înmânat de către dl Dan Drăgan, secretar de stat în Ministerul Energiei.

Andreea LAMBRU și Gabriel ANDRONACHE

Dl Gabriel Andronache, președintele Directoratului Transelectrica, i-a înmanat premiul pentru ”implicarea în dezvoltarea sustenabilă și durabilă a sectorului energetic românesc”, dnei Andreea Ioana Lambru, consilier în Ministerul Energiei.

Mihaela SUCIU și Virgil POPESCU

Ministrul Energiei, dl Virgil Popescu, a înmanat premiul pentru ”pentru implicarea în dezvoltarea durabilă a activității de distribuție, în condiții de siguranță și sustenabilitate” dnei Mihaela Suciu, director general al Distribuție Energie Electrică România (DEER).

Dna Mihaela Toader, membru în CA al Transgaz, a fost premiată pentru ”implicare în implementarea strategiei de dezvoltare a Transgaz, în contextul actual”, premiul fiindu-i înmanat de către dl Bogdan Badea, președintele Directoratului Hidroelectrica.

Mihaela TOADER și Bogdan BADEA

Anca EVOIU și Lorant ANTAL

Președintele Comisiei pentru energie, infrastructură energetică și resurse minerale din Senat, dl Lorant Antal, a premiat-o pe dna Anca Evoiu, director general adjunct al Delgaz Grid, companie membră a Grupului E.ON în România, pentru ”implicarea în dezvoltarea activității de distribuție, în condiții de siguranță și sustenabilitate”.

Roxana GHEORGHE și Ovidiu POP

Dna Roxana Elena Gheorghe, director în cadrul Direcția Reglementări Piață Energie, Direcţia Generală Piaţa de energie, a primit premiul pentru ”implicarea în dezvoltarea sustenabilă, durabilă, transparentă, echilibrată și corectă a pieței românești de energie”, care i-a fost înmanat de către dl Ovidiu Pop, fost director general al Termoelectrica și Verbund România.

Adriana DADU și Dan DRĂGAN

Dna Adriana Dadu, project manager la Hidroelectrica, a primit diploma de excelență pentru implicarea în asigurarea funcționării optime a disipatorului la Porțile de Fier 1, la jumătate de secol de la inaugurarea hidrocentralei. Premiul i-a fost înmanat de către secretarul de stat în Ministerul Energiei, dl Dan Drăgan.

Raluca CHIRIAC și Ion LUNGU

Primul președinte al ANRE, dl Ion Lungu, fost director general al Electrica, i-a înmanat premiul ”pentru energia și angajamentul cu care promovează dezvoltarea relațiilor cu clienții prin utilizarea rețelelor inteligente și reziliente” dnei Raluca Oana Chiriac, manager Operațiuni Comerciale E-Distribuție, companie membră a Grupului Enel în România.

Andra POP și Laurențiu URLUESCU

Președintele Asociației Furnizorilor de Energie din România (AFEER), dl Laurențiu Urluescu, a premiat-o pe dna Andra Aida Pop, inginer șef Departament Dezvoltare Investiții la Centrala Nucleară de la Cernavodă, din cadrul Nuclearelectrica, pentru ”implicare în creșterea sustenabilă a siguranței și securității nucleare românești”.

Roxana MARCIU și Petre STROE

Dl Petre Stroe, fost director general la EGL, Axpo, MET România i-a înmânat dnei Roxana Marciu, manager de program în cadrul Transelectrica, diploma de excelență pentru ”implicarea în dezvoltarea și modernizarea infrastructurii energetice românești”.

Adriana POPESCU și Ovidiu DEMETRESCU

Președintele Asociației Române pentru Bună Administrare, dl Ovidiu Demetrescu, a premiat-o pe dna Adriana Luminița Popescu, director Direcția Financiar Contabilitate CE Oltenia, pentru ”implicarea în domeniul finanțe – contabilitate și reușita atingerii nivelului de performanță financiară ”A” la Complexul Energetic Oltenia”.

Silvia VLĂSCEANU și Sandor BENDE

Președintele Comisiei pentru Industrii și Servicii din camera Deputaților, dl Sandor Bende, i-a înmanat diploma de excelență dnei Silvia Vlăsceanu, directorul executiv al Asociației producătorilor d energie electrică din România – HENRO, ”pentru eforturile în adoptarea unei legislații stabile și predictibile, care să asigure securitatea în alimentarea cu energie sigură, durabilă și la prețuri accesibile”.

Dana DĂRĂBAN și Lorant ANTAL

La rândul său, președintele Comisiei pentru energie din Senat, dl Lorant Antal, i-a înmânat diploma de excelență dnei Daniela Dărăban, directorul executiv al Federaţiei Asociaţiilor Companiilor de Utilităţi din Energie – ACUE, pentru ”eforturile în adoptarea unei legislații stabile și predictibile, care să asigure siguranța în alimentarea cu energie sigură, durabilă, competitivă și la prețuri corecte”.

Andreea NEGRU și Gabriel ANDRONACHE

Președintele Asociației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton – ADAA, dna Andreea Negru, a primit de la dl Gabriel Andronache, președintele Directoratului Transelectrica, diploma de execelență ”pentru implicarea în dezvoltarea spiritului antreprenorial românesc”.

Ioana STAN și Mihai VERȘESCU

Diploma de Excelență pentru ”continuarea tradiției energeticii românești” i-a fost înmânată drei Ioana Stan, membru fondator al Asociației Inginerilor Energeticieni și Electricieni – AIEE, de către secretarul general al PATRES, Organizația Patronală a Producătorilor de Energie din Surse Regenerabile din România, dl. Mihai Verșescu.

din aceeasi categorie