Acasă Stiri ExterneEuropa Răzvan Nicolescu părăsește Deloitte

Răzvan Nicolescu părăsește Deloitte

de M G

Răzvan NICOLESCU
foto: Ion Curelariu

Răzvan Nicolescu, fost ministru al Energiei și fost președinte al reglementatorilor europeni (ACER), a anunțat că părăsește Deloitte, după 75 de luni, și că se va dedica luptei împotriva schimbărilor climatice.

Răzvan Nicolescu a scris pe Facebook: “După 75 de luni de minunată experiență profesională în cadrul Deloitte (cea mai mare firma de servicii profesionale din lume) am ales să urmez alte provocări în cariera profesională. Mi-am pus cunoștințele și experiența la dispoziția Uniunii Europene, sprijinind încercarea acesteia de a deveni un jucător global în domeniul inovării, digitalizarii și al luptei împotriva schimbărilor climatice. Îmi propun, de asemenea, să ajut firme românești și antreprenori locali să se transforme și să beneficieze de tranziția energetică.

Vreau să fac din Asociația pentru Energie Curată și lupta împotriva Schimbărilor Climatice una dintre cele mai cunoscute și eficiente la nivel național și regional.

Las în urmă mea la Deloitte cea mai bună echipa de consultanță pe zona de energie și resurse din România, o echipa condusă de colegul și prietenul meu Sorin Elisei. Sunt convins că vor avea în continuare succesul pe care îl merită. În ceea de mă privește : it is time for action!”, a postat Răzvan Nicolescu.

Acesta anunța, cu câteva zile în urmă, că Bruxellesul (DG Clima) l-a nominalizat pentru un an să facă parte din rândul Ambasadorilor Pactului Climatic European.

”Este o poziție onorifică, ce îmi dă posibilitatea să promovez și mai mult nevoia unei tranziții energetice inteligente și sustenabile”, spunea Răzvan Nicolescu.

din aceeasi categorie