Acasă Stiri InterneGaze Răzvan Nicolescu, la interviurile video FOCUS ENERGETIC

Răzvan Nicolescu, la interviurile video FOCUS ENERGETIC

de M G

Răzvan NICOLESCU
foto: Ion Curelariu

Interviurile video ale publicației FOCUS ENERGETIC continuă mâine, luni, 18 ianuarie, de la ora 09.00, invitat “La o cafea cu Gabi Moroianu“ fiind domnul Răzvan Nicolescu, în prezent partener în cadrul uneia dintre cele patru mari firme de consultanță din lume.

Inginer energetician de formație, domnul Răzvan Nicolescu este unul dintre cei mai importanți specialiști din domeniul energetic și, probabil, are cea mai mare expertiză între specialiștii din “noul val“, deși experiența dânsului în acest domeniu depășește 20 de ani.

După ce a reprezentat interesele energetice ale României la UE, după ce a fost director în cadrul OMV Petrom, domnul Răzvan Nicolescu a condus Agenția pentru Cooperarea Reglementatorilor Europeni în Energie (ACER – ANRE-ul european), atât ca președinte, cât și ca vicepreședinte al instituției. De asemenea, domnul Răzvan Nicolescu a condus și destinele energeticii românești, din postura de ministru al Energiei.

Vom transmite interviul cu domnul Răzvan Nicolescu pe site-ul publicației (www.focus-energetic.ro), precum și pe pagina de facebook a publicației. De asemenea, îl vom posta pe “Pagina de energie” și “Grupul de energie“ de pe facebook.

din aceeasi categorie