Acasă EconomieBanci & Asigurari Printre primii la Varşovia

Printre primii la Varşovia

de GM

Asseco South Eastern Europe (ASEE) s-a situat printre primele firme listate la Bursa din Varşovia (nr.17, din 400 de companii analizate) în ceea ce priveşte competenţa, calitatea actului decizional şi performanţa grupului care alcătuieşte Management Board, se arată într-un comunicat de presă. Management Board-ul Asseco South Eastern Europe îl are ca preşedinte pe Piotr Jelenski şi este alcătuit din directori din Croaţia, România, Serbia, Turcia şi Polonia. Din România, Călin Barseti face parte din Management Board-ul Asseco SEE, fiind şi membru al board-ului entităţii locale şi CEO al componentei de System Integration la nivel regional.

Evaluarea a fost realizată de “Puls Biznesu”, cea mai importantă, influentă şi de prestigiu publicaţie din Polonia dedicată mediului de afaceri, în colaborare cu TNS Pentor, cel mai reputat institut independent de cercetări din această ţară.

Studiul este rezultatul unui proces complex de evaluare a firmelor listate la Bursa din Varşovia şi se bazează, printre altele, şi pe voturile a 180 de analişti, cercetători şi consultanţi. Şi, în primul rând, pe performanţele de business înregistrate pe bursă de companiile listate.

“Cred că eficienţa de care a dat dovadă Management Board-ul ASEE, lucru recunoscut şi confirmat de studiul realizat în Polonia, este rezultatul unui efort colectiv, al coordonării acţiunilor, a unei strategii bine conturate, care a fost aplicată cu consecvenţă şi a competenţei profesionale şi de management a board-ului. Însă, acest lucru nu ar fi fost posibil fără performanţele obţinute de cei 1.500 de angajaţi, ale managerilor unităţilor de business pe diferitele paliere care compun portofoliul de produse, servicii şi soluţii ASEE”, a declarat Călin Barseti.

Asseco South Eastern Europe este listată la Warsaw Stock Exchange din 2009. Compania are în componenţă entităţi de business în 13 ţări din zona Balcanilor (România, Serbia, Croaţia, Bulgaria, Moldova, Macedonia, Muntenegru, Slovenia, Macedonia, Kosovo, Turcia, Albania, Bosnia-Herţegovina), fiind cel mai important furnizor de soluţii bancare în acestă regiune. În România, Asseco SEE funcţionează din anul 2007, fiind rezultatul unui proces de achiziţii şi fuziuni (Net Consulting, FIBa Software şi Probass), care s-a finalizat în anul 2010.

din aceeasi categorie