Acasă Economie Nou preşedinte la sindicatul Hidroelectrica

Nou preşedinte la sindicatul Hidroelectrica

de GM

 

Decebal SULEA
foto: Ion Curelariu

“Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, prin încheierea de şedinţă din 2 august 2013, pronunţată în Dosarul nr. 308/PJ/2013 a recunoscut noua conducere a sindicatului Hidroelectrica “Hidrosind” şi a dispus înscrierea componenţei nominale a organelor de conducere ale Sindicatului în Registrul de Evidenţă al Judecătoriei Sectorului 2 Bucureşti”, se arată într-un comunicat de presă.

Conform comunicatului, au fost respinse, în acest fel, cele 10 cereri de intervenţie formulate de foşti lideri sau membri ai sindicatului.

Pe 27 iulie 2013, la o zi de la ieşirea din insolvenţă a Hidroelectrica, la Râmnicu Vâlcea s-a desfăşurat Conferinţa Sindicatului Hidroelectrica “Hidrosind”, care l-a ales preşedinte pe  Viorel Constantinescu, în locul lui Decebal Sulea.

Biroul Executiv al Sindicatului a ales, în şedinţa din data de 4 iulie 2013, noul secretar general şi presedintele Comisiei de Strategii Energetice şi Dezvoltare. Astfel, noul secretar general al Sindicatului Hidroelectrica “Hidrosind” este Nicolae Pleşa, care l-a înlocuit pe Nicolae Aurariu. Preşedintele Comisiei de Strategii Energetice şi Dezvoltare este Simion Dumitru, care îl înlocuieşte pe Ilie Roşu (fost preşedinte al Hidrosind, până la alegerea lui Decebal Sulea).

Sindicatul Hidroelectrica “Hidrosind” este sindicatul reprezentativ la nivelul

Hidroelectrica SA şi numără peste 3.800 de membri.

din aceeasi categorie

3 comentarii

Un membru de sindicat. august 7, 2013 - 8:00 am

Foarte bine, au castigat,le uram succes, acum sa vedem daca castiga si cei reprezentati de castigatori, se apropie negocierea CCM-ului, sa vedem ce castig este pt muncitori aceasta schimbare,cu ce vom mai ramane din ce am avut, adica din ce a negociat vechea conducere, si sa vedem care vor fi explicatiile dupa noua negociere.

cristi august 10, 2013 - 5:10 am

-au fost si vor ramane santajabili, cei alesi sunt din partea administratie ,de aceea cei vechi au fost schimbati, pina invata toate smecheriile legi cei noi, vor pierde in fata administratiei sau vor ceda de buna voie pt pastrarea lor in functie

Comments are closed.