Acasă Stiri InterneGaze Ne-a părăsit o Doamnă a energeticii românești: Carmen Neagu

Ne-a părăsit o Doamnă a energeticii românești: Carmen Neagu

de M G

Carmen NEAGU

Ne-a părăsit, din păcate, unul dintre cei mai buni specialiști din sectorul energetic, Carmen Georgeta Neagu. Energetician de formație, de la inginer stagiar la termocentrala Doicești, apoi în diferite funcții la ISPE, RENEL/CONEL/Termoelectrica/ELCEN, până la director executiv pentru România și Moldova al GE Energy, președinte al Consiliului de Supraveghere al Transelectrica și director general al GSP Power, doamna Carmen Neagu și-a dedicat întreaga viață acestui domeniu.

FOCUS ENERGETIC i-a recunoscut meritele încă de la prima Gală ”Doamne în Energie”. Ne amintim și acum că domnul Lucian Bode, acum ministru de Interne, fost ministru al Economiei, i-a înmânat doamnei Carmen Neagu premiul pentru „Management inovator”.

Colegii de la GSP au transmis un comunicat, pe care îl redăm întocmai. ”Gabriel Comănescu și echipa GSP au primit cu deosebit regret și îndurerare vestea trecerii la cele veșnice a doamnei Carmen Neagu. O personalitate deosebită, un om unic și bun, o profesionistă apreciată de toți cei care au cunoscut-o, va fi întotdeauna păstrată în amintirea noastră. Carmen și-a dedicat maturitatea profesională în a-i învăța pe ații tot ceea ce înseamnă să fii cu adevărat un expert în energie, cu deschidere, cu metodă, cu răbdare și bunătate.

Carmen Neagu a contribuit la dezvoltarea strategică a sistemului energetic din România în cadrul Companiei Naționale de Electricitate, Termoelectrica și ELCEN și a deținut o serie de poziții de top management în domeniile legate de strategie și afaceri internaționale în sectorul energetic din România.

Am avut onoarea să o avem pe Carmen în echipa GSP, în calitate de CEO al GSP Power. Îi vom rămâne veșnic îndatorați pentru tot ceea ce a însemnat”.

Dumnezeu să o odihnească!

din aceeasi categorie

1 comentariu

Daniel Paun septembrie 22, 2021 - 11:19 am

Dumnezeu sa o odihneasca ! A fost un om minunat. Este o mare pierdere pentru noi toti

Comments are closed.