Acasă MediuDezvoltare Durabila Mall-ul Vulcan din Capitală, de 47 mil.euro, se deschide pe 4 septembrie

Mall-ul Vulcan din Capitală, de 47 mil.euro, se deschide pe 4 septembrie

de GM

mall vulcanFondul sud-african de investiţii NEPI va inaugura săptămâna viitoare, pe 4 septembrie, parcul comercial Vulcan Value Center din cartierul Rahova al Capitalei, închiriat în proporţie de 95%, după o investiţie de 47 milioane euro. Parcul comercial din sud-vestul Bucureştiului are o suprafaţă construită de 25.750 metri pătraţi, dintre care aproximativ 25.000 metri pătraţi de spaţii comerciale şi peste 1.200 de locuri de parcare.

Potrivit NEPI, conceptul Value Center se adresează unui public cu venituri medii, care va găsi toate produsele de care are nevoie într-o singură destinaţie, fiind primul proiect de acest fel din Bucureşti.

„New Europe Property Investments (NEPI) introduce prin acest proiect un nou concept de retail pe piaţa centrelor comerciale din România. Vulcan Value Center va deservi partea de sud-vest a capitalei şi a fost gândit astfel încât să poată satisface toate nevoile locuitorilor din zonă. Sunt convins că acest concept de parc comercial va avea succes în Bucureşti şi va pune bazele unui nou model de shopping, care aduce produse extrem de diverse, de calitate, la preţuri atractive şi foarte aproape de casă”, a declarat Tiberiu Smaranda, directorul executiv al NEPI.

Parcul comercial va cuprinde peste 50 de magazine, dintre care unităţi mari de peste 800 metri pătraţi cu deschidere direct spre parcare, precum H&M (îmbrăcăminte), C&A (îmbrăcăminte), Hervis (articole sportive), Noriel Bebe (articole pentru copii), Animax (petshop), LEMS (home&deco), JYSK (home&deco), DOMO (electronice şi electrocasnice), Takko (îmbrăcăminte), Deichmann (încălţăminte) şi DM (drogherie).

Totodată, Carrefour va deschide un hipermarket cu o suprafaţă de 9.600 metri pătraţi, care are ataşată o galerie comercială de 2.500 metri pătraţi care include magazine precum: Orange, Germanos, Vodafone, Sensiblu, Kitchen Shop, B&B Collection, Marionnaud, Flormar, Penti, dar şi Metropolis Casino, restaurant Mesopotamia şi diferite tipuri de servicii precum curăţătorie ecologică, service GSM şi coafor.

Lucrările la Vulcan Value Center au început în februarie 2014, parcul comercial fiind accesibil atât din strada Sebastian, precum şi din Calea Progresului.

NEPI se aşteaptă la venituri anuale din chirii de 4,1 milioane euro. Odată cu deschiderea parcului comercial, fondul de investiţii NEPI va ajunge la un portofoliu de aproximativ 330.000 metri pătraţi suprafaţa închiriabilă în centre comerciale.

În prezent, NEPI gestionează în România centre comerciale precum Ploieşti Shopping City, City Park Constanţa, Promenada Mall Brăila, Galaţi Shopping City, Retail Park Auchan Piteşti, Deva Shopping Centre, Severin Shopping Center, Brasov Strip Mall, dar şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The Lakeview Bucureşti şi City Business Centre Timişoara.

Pe 16 octombrie, NEPI va inaugura şi Shopping City Târgu Jiu, primul centru comercial de tip mall din judeţul Gorj.

De asemenea, NEPI are în dezvoltare în România investiţii de peste 460 de milioane de euro, în proiecte noi sau în extensii de proiecte existente, suprafaţa totală închiriabilă la finalizare fiind estimată la peste 250.000 metri pătraţi. Cea mai importantă investiţie a NEPI în curs de dezvoltare este centrul comercial Mega Mall din Bucureşti, investiţie de 165 milioane de euro.

din aceeasi categorie