Acasă Stiri Interne ”Lumină” și asigurare de la CEZ

”Lumină” și asigurare de la CEZ

de M G

CEZ Vânzare lansează un produs unic pe piaţa de energie din România, CEZ Confort Asigurat, care protejează consumatorii în caz de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2, pierderea locului de muncă sau în caz de avarii ale echipamentelor electrocasnice cauzate de fenomene electrice, pe lângă o serie de beneficii care asigură confortul în locuinţă.

Conform unui comunicat al companiei, prin noul produs de energie lansat de CEZ Vânzare pe piaţa liberalizată, clienţii sunt asiguraţi din punct de vedere financiar în privinţa evenimentelor neprevăzute din viaţa lor, care pot afecta capacitatea de plată a facturilor de utilităţi. Produsul vizează asigurarea plăţii facturii la energie timp de până la 6 luni, indemnizaţii în valoare de 150 de lei pe lună, în cazul unor situaţii neprevăzute, precum şi despăgubirea bunurilor electrocasnice în cazul daunelor cauzate de fenomene electrice cu până la 2.000 euro/an.

Este vorba despre două tipuri de pachete, beneficii multiple, un preţ total final cu toate taxele şi tarifele incluse, cuprins între 0,636 şi 0,695 lei/ kWh, în funcţie de judeţul locului de consum şi un abonament zilnic de doar 0,52 sau 0,62 lei.

Produsul de energie CEZ Confort Asigurat este disponibil la nivel naţional, începând cu data de 22 ianuarie 2021, şi poate fi contractat online, prin aplicaţia My CEZ, pe www.mycez.cezinfo.ro/cez-confort-asigurat/ sau în Centrele de Relaţii cu Clienţii CEZ.

Preţul produsului este comunicat cu toate componentele incluse. Valoarea acestora variază în funcţie de judeţul în care se află locul de consum, fiind influenţată de tarifele şi taxele reglementate aplicabile, în vigoare la data emiterii facturii.

În funcţie de riscurile pe care le asigură, produsul este disponibil în două variante: CEZ Confort Asigurat – Energie, asigurare de viaţă şi şomaj şi asigurare de protecţie împotriva daunelor electrice, care acoperă riscul de incapacitate de muncă în urma îmbolnăvirii cu virusul SARS-CoV-2, riscul de pierdere involuntară a locului de muncă, riscul de spitalizare ca urmare a unui accident şi ca urmare a îmbolnăvirii cu virusul SARS-CoV-2, riscul de invaliditate permanentă totală din accident; riscul de invaliditate temporară din accident, riscul de avarie a bunurilor electrocasnice cauzată de fenomene electrice, şi CEZ Confort Asigurat Plus – Energie, care acoperă, în plus intervenţii tehnice de urgenţă pentru acasă, în caz de avarii.

Partenerii care vor sprijini CEZ Vânzare în acest demers sunt Marsh Broker de Asigurare – Reasigurare – Groupama Asigurări (asigurare de viaţă şi şomaj – şomaj involuntar, spitalizare din accident şi ca urmare a îmbolnăvirii cu virusul SARS-CoV-2, incapacitate de muncă în urma îmbolnăvirii cu virusul SARS-CoV-2, invaliditate temporară sau permanentă din accident), Willis Towers Watson România Broker de Asigurare – Reasigurare şi Allianz partners – AWP P&C SA (asigurare de protecţie împotriva avariilor cauzate de fenomene electrice) şi Pointer Systems România (asistenţă tehnică de urgenţă pentru casă, servicii de electrician şi instalator).

Grupul CEZ în România este reprezentat prin 9 companii – Distribuţie Energie Oltenia, CEZ România, CEZ Vânzare, CEZ Trade, Tomis Team, MW Invest, Ovidiu Development, TMK Hydroenergy Power şi CEZ ESCO România. Grupul CEZ este prezent pe piaţa românească încă din anul 2005, odată cu preluarea companiei de distribuţie a energiei electrice Electrica Oltenia SA. CEZ Group a aprobat, la sfârșitul lunii octombrie a anului trecut, vânzarea activelor sale din România către fondurile administrate de Macquarie Infrastructure and Real Assets. Autoritățile europene antitrust au aprobat această tranzacție la începutul anului 2021, acordul mai având nevoie doar de aprobarea Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT).

din aceeasi categorie