Acasă Economie Lăcrămioara Diaconu Pințea, membru al Directoratului CE Oltenia, la interviurile video FOCUS ENERGETIC

Lăcrămioara Diaconu Pințea, membru al Directoratului CE Oltenia, la interviurile video FOCUS ENERGETIC

de L M

Lăcrămioara DIACONU PINȚEA

Interviurile video ale publicației FOCUS ENERGETIC continuă mâine, joi, 7 octombrie, de la ora 10.00, invitată “La o cafea cu Gabi Moroianu“ fiind doamna Lăcrămioara Diaconu Pințea, membru al Directoratului Complexului Energetic (CE) Oltenia (CEO).

Finanțistă de formație, cu studii la Viena și în Statele Unite, absolventă și a unui MBA, doamna Lăcrămioara Diaconu Pințea activează, de aproape un sfert de secol, în domeniul energetic. Înainte de a ajunge în conducerea CE Oltenia, doamna Lăcrămioara Diaconu Pințea a lucrat la OMV și Petrom, unde a deținut inclusiv funcția de membru în Directoratul celei mai mari companii românești, responsabilă pentru activitatea Downstream Gas.

Vom transmite interviul cu doamna Lăcrămioara Diaconu Pințea pe site-ul publicației (www.focus-energetic.ro), precum și pe pagina de facebook a publicației. De asemenea, îl vom posta și pe “Pagina de energie” de pe facebook.

Sperăm ca și acest interviu, în care vom aborda teme de la restructurarea CE Oltenia, renunțarea la cărbune, trecerea la utilizarea gazelor naturale, până la prețurile actuale din piața energetică, să se bucure de aprecierea privitorilor și așteptăm, în continuare, reacțiile dumneavostră!

din aceeasi categorie