Acasă Stiri InterneGaze FPPG îşi consolidează echipa de conducere cu încă trei membri

FPPG îşi consolidează echipa de conducere cu încă trei membri

de M G

Federaţia Patronală Petrol şi Gaze (FPPG), principala organizaţie reprezentativă pentru sectorul energetic românesc, îşi consolidează echipa de conducere prin numirea în Consiliul Director a trei membri noi, profesionişti recunoscuţi în industrie, potrivit unui comunicat de presă.

Astfel, cei trei noi membri sunt Răzvan Popescu – CFO Romgaz, Cristian Hubati – Vicepreşedinte Operaţiuni în Divizia Explorare şi Producţie a OMV Petrom şi Dorin Tudora – Director General CONPET.

„Sectorul energetic românesc va trece prin transformări fără precedent, pentru a ţine pasul cu schimbările majore ce au loc la nivel european, în principal ca urmare a politicilor de mediu, a revoluţiei digitale şi a noilor provocări de securitate a aprovizionarii cu energie. Energia reprezintă coloana vertebrală pentru orice economie, aşa că vocea profesioniştilor în domeniu trebuie să fie mai ascultată ca oricând. De aceea, ne bucurăm să anunţăm consolidarea echipei noastre de conducere cu experţi ale căror rezultate vorbesc de la sine. Le urăm tuturor bun-venit!”, a declarat Franck Neel, preşedintele Consiliului Director al FPPG.

Fondată în anul 1991, Federaţia Patronală Petrol şi Gaze (FPPG) reprezintă cadrul de dezvoltare, dialog şi gestionare eficientă a resurselor din sectorul energetic din România. În cadrul FPPG activează o echipă consolidată de profesionişti care au obţinut recunoaştere atât pe plan intern, cât şi la nivel internaţional, ce demonstrează că Federaţia este un pilon al sistemului energetic românesc.

din aceeasi categorie