Acasă Economie Două milioane de pasageri transportaţi de Blue Air în 2015

Două milioane de pasageri transportaţi de Blue Air în 2015

de M G

Blue AirBlue Air a transportat două milioane de pasageri anul acesta, fiind pentru prima oară în istoria companiei când s-a întâmplat acest lucru, informează operatorul aerian.

„Într-o ceremonie desfăşurată la Aeroportul Internaţional Henri Coandă – Otopeni, pasagerul cu numărul 2.000.000, care călătorea pe ruta internă Bucureşti – Iaşi, a primit o diplomă de onoare, împreună cu un voucher ce-i asigură un număr nelimitat de călătorii în reţeaua Blue Air pe tot parcursul anului 2016”, se menţionează în comunicat.

Astfel, pentru prima oară în istoria companiei, Blue Air transportă peste două milioane de pasageri în acelaşi an calendaristic. Dacă, în 2013, an în care Blue Air a fost preluată de Blue Air Airline Management Solutions, s-au înregistrat doar 1,3 milioane de pasageri, 2015 reprezintă „un real succes şi atestă fidelitatea pasagerilor faţă de serviciile companiei”.

Compania aeriană smart flying Blue Air ţinteşte o cifră de afaceri de 200 de milioane de euro, pentru 2015, a anunţat pe 1 octombrie 2015 operatorul aerian, când a introdus la vânzare şi biletele din orarul de vară 2016, cu 23 de noi rute.

din aceeasi categorie