Acasă Stiri InterneGaze Cursuri online pentru un preț corect la ”lumină”

Cursuri online pentru un preț corect la ”lumină”

de M G

Asociaţia Energia Inteligentă (AEI) marchează Ziua Internaţională a Drepturilor Consumatorilor prin lansarea cursurilor online „Cum obţinem un Preţ Corect la Energie Electrică” pe piaţa liberalizată. Primul curs Academia Consumatorilor se va desfăşura în data de 23 martie 2021, ora 18:00.

La aceste cursuri, organizate gratuit pe platforma Zoom, consumatorii vor învăţa; cum funcţionează sectorul şi piaţa de energie; cum se formează preţul pe piaţă en-gros şi en-detail; să înţeleagă factura de energie electrică; contractul de energie electrică pe înţelesul tuturor; cum se poate obţine un preţ corect la energie electrică, se arată într-un comunicat de presă.

Cursurile online „Cum obţinem un Preţ Corect la Energie Electrică” fac parte din proiectul ”Academia Consumatorilor”, lansat recent de Asociaţia Energia Inteligentă cu scopul de a pregăti consumatorii de energie electrică şi gaze naturale să înţeleagă cererea de energie, să aleagă oferta cea mai bună, să beneficieze de preţuri corecte la gaze şi energie, să obţină clauze contractuale care să îi avantajeze.

Asociaţia Energia Inteligentă (AEI) reuneşte profesionişti din domeniul gazelor naturale, hidrogenului, energiei electrice şi eficienţei energetice. Membrii săi militează pentru un preţ corect al gazelor şi pentru creşterea transparenţei în piaţa de energie din România.

AEI este o organizaţie non-profit al cărui scop principal este acela de a contribui la o mai bună informare a consumatorilor casnici şi non-casnici de gaze şi energie pentru ca aceştia să poată fi mai bine pregătiţi pentru negocierea contractelor de achiziţie şi pentru a putea înţelege corect facturile pe care le plătesc.

din aceeasi categorie