Acasă Stiri ExterneAmerica Cum arată cel mai scump penthouse din New York, de 100 milioane dolari

Cum arată cel mai scump penthouse din New York, de 100 milioane dolari

de GM

one57 New YorkPiaţa imobiliară din New York este în plină creştere, iar blocul One57 este cea mai bună dovadă. Unul dintre apartamentele din clădirea înaltă de 306 metri s-a vândut pentru 100,5 milioane de dolari, devenind cel mai scump apartament vândut vreodată în New York şi primul care depăşeşte 100 de milioane de dolari.

Apartamentul, de tip penthouse, ocupă etajele 89 şi 90 şi are o suprafaţă de peste 1.000 de metri pătraţi, şase dormitoare, saună, bibliotecă şi cinematograf, informează publicaţia Business Insider.

apartament New York penthouse 3Locatarii vor avea acces şi la facilităţile hotelului Park Hyatt, care ocupă primele 39 de etaje ale clădirii. Dar, dacă doresc să evite clienţii hotelului, proprietarii One57 pot folosi propriul etaj cu facilităţi, care ocupă peste 1.800 de metri pătraţi şi oferă piscină, sală de gimnastică, bibliotecă şi cinematograf.

apartament New York foto 4 Deşi suma de 100 de milioane de dolari poate părea mare, cel mai scump penthouse din New York se poate dovedi o investiţie bună, în condiţiile în care pe piaţă apar tot mai multe locuinţe scumpe. De exemplu, un turn de pe Park Avenue 520 oferă un apartament la 130 de milioane de dolari, iar preţurile sunt tot în plin avânt.

penthouse new yorkNumele cumpărătorului apartamentului nu este cunoscut, cum de altfel nu sunt nici cele ale multor alţi proprietari din zgârie-norul One57.

Mai multe poze găsiți aici.

din aceeasi categorie