Acasă EconomieBanci & Asigurari Corina Popescu, directorul general al Grupului Electrica, la interviurile video FOCUS ENERGETIC

Corina Popescu, directorul general al Grupului Electrica, la interviurile video FOCUS ENERGETIC

de M G

Corina POPESCU

Continuăm seria interviurilor video din ”Luna Femeilor” ale publicației FOCUS ENERGETIC cu doamne ce au un rol determinant în dezvoltarea sectorului energetic românesc.

Mâine, începând cu ora 10.00, vom transmite interviul cu doamna Corina Popescu, directorul general al Grupului Electrica. Energetician de formație, fără să fi părăsit niciodată acest domeniu, fost secretar de stat în Ministerul Energiei, fost director general al Transelectrica, fost angajat al multinaționalelor E.On și OMV, doamna Corina Popescu s-a întors „la prima dragoste”: rețelele de distribuție. După ce a început ca inginer în cadrul fostei IDEB (Întreprinderea de Distribuție a Energiei București), doamna Corina Popescu este, astăzi, directorul general al celui mai mare distribuitor și furnizor de energie electrică din țară, Grupul Electrica. De asemenea, este și vicepreședinte al Eurelectric (Uniunea Industriei Energetice Europene – Eurelectric este asociația care reunește peste 3.500 de companii europene din sectorul energetic și care este principalul partener al Comisiei Europene pe probleme energetice, consultat în luarea deciziilor referitoare la acest domeniu).

Vom transmite interviul cu doamna Corina Popescu pe site-ul publicației (www.focus-energetic.ro), precum și pe pagina de facebook a publicației. De asemenea, îl vom posta și pe “Pagina de energie” și ”Grupul de energie” de pe facebook.

din aceeasi categorie