Acasă Economie Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței, la interviurile video FOCUS ENERGETIC

Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței, la interviurile video FOCUS ENERGETIC

de M G

Bogdan CHIRIȚOIU
foto: Ion Curelariu

Interviurile video ale publicației FOCUS ENERGETIC continuă mâine, luni, 5 aprilie, de la ora 11.00, invitat “La o cafea cu Gabi Moroianu“ fiind domnul Bogdan Marius Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței.

Medic de formație, domnul Bogdan Chirițoiu este și doctor, dar în economie, al Academiei de Studii Economice, cu specializare în Relaţii Economice Internaţionale, după ce a absolvit și un masterat la London School of Economics and Political Science. Din mai 2009 este președinte al Consiliului Concurenței. Vom discuta cu dânsul despre libeeralizarea prețurilor la energie electrică și gaze naturale, dar și despre șansele pe care le are Complexul Energetic Oltenia de a depăși situația dificilă actuală.

Vom transmite interviul cu domnul Bogdan Chirițoiu pe site-ul publicației (www.focus-energetic.ro), precum și pe pagina de facebook a publicației. De asemenea, îl vom posta și pe “Pagina de energie” de pe facebook.

Sperăm ca și acest interviu, pe care l-am luat cu ceva timp în urmă, să se bucure de aprecierea privitorilor și așteptăm, în continuare, reacțiile dumneavostră!

din aceeasi categorie